030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Award: wie waren de beste (thuis)werkgevers van 2020?

Is jouw werkgever de beste (thuis)werkgever van 2020? Nomineer je werkgever vóór 10 maart voor de Zo Werkt Het Award en maak zelf kans op een Muto e-bike.   

Nooit eerder werkten er zoveel mensen thuis als vorig jaar. Dat vergde van iedereen nogal wat aanpassingsvermogen. Van medewerkers die overgingen op volledig online werken en samenwerken, en van partners en kinderen die opeens je collega’s en leerlingen werden. Gelukkig deden veel werkgevers extra hun best om voor een fijne (thuis)werkplek te zorgen en de verbinding tussen collega’s en met het bedrijf warm te houden. Daarom reikt Zo Werkt Het een Award uit aan de ‘Werkgevers van het jaar’: die werkgevers die net een stapje verder zijn gegaan om het werken vanuit huis prettiger en makkelijker te maken voor hun medewerkers.

Nomineer en win een e-bike

Wat maakte jouw (thuis)werkgever zo bijzonder? Nomineren kan tot en met 10 maart. Met je nominatie maak jij kans op een Muto e-bike. Wint je werkgever? Dan krijgt hij niet alleen de Award maar óók een mobiliteitsplan op maat t.w.v. €4,000,-!

Zo Werkt Het en Syndesmo

Regionale mobiliteitsnetwerken zoals Breikers en bmn doen geregeld een beroep op de ervaren mobiliteitsadviseurs van Syndesmo en &Morgen om door het hele land werkgevers te ondersteunen. De achttien regionale mobiliteitsnetwerken hebben landelijk hun krachten gebundeld op één platform: Zowerkthet.nl. Hoe faciliteer je werknemers om thuis te werken? Wat is de beste manier van reizen als je toch naar je werk gaat? Zo Werkt Het ondersteunt werkgevers én medewerkers hierin met tips, tools en voorbeelden. Laat je inspireren op www.zowerkthet.nl