030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Activiteiten met collega’s

Werken bij Syndesmo betekent ook: inspirerende Academy-dagen en toffe uitjes met je collega’s!

31 oktober 2021

Work hard, play hard in Leuven

‘We werken hier niet alleen hard, we feesten ook hard!’ Het is een gevleugelde uitspraak van onze collega Annemieke. En feesten deden we daar in het Belgische Leuven. Een weekend lang vierden we samen met collega’s en hun partners ons tienjarig bestaan. Met dansen en zingen tot in de late uurtjes. Met fietsend, wandelend en steppend het mooie Leuven verkennen, inclusief een mobiliteitshub (je bent tenslotte mobiliteitsexpert of niet). Met genieten van bonbons, bier en Belgische gastvrijheid. En vooral met veel trots op ons hechte team dat net zo goed kan feesten samen als dat we samenwerken.

24 september 2021

CS Academydag: de SOM der delen

Wat hebben een sinaasappel, een hof en oma te maken met Strategisch Omgevingsmanagement oftewel SOM? Veel, volgens onze collega’s Mirjam en Marjolein! Tijdens onze halfjaarlijkse CS Academydag namen zij ons mee in de wondere wereld van SOM. Waar we met behulp van een sinaasappel zo leerden onderhandelen dat de som der (taart)delen groter wordt voor alle betrokkenen. En waar we leerden dat je oma (overtuigingen, meningen en aannames) daarbij beter thuis kunt laten. Locatie voor de Academydag was dit keer het Hof van Cartesius, volledig opgebouwd uit circulaire materialen. En zo is de cirkel weer rond.

25 september 2020

CS Academydag met een filosofisch tintje

Is bereikbaarheid hetzelfde als nabijheid? Twee keer per jaar organiseren wij met onze collega’s een ‘academydag’. Een dag van leren en inspireren. Van elkaar, maar ook van buitenaf. De dag stond dit keer in het teken van ons eigen motto ‘re/thinking mobility’. En wie zet je nu beter aan het denken dan een filosoof? Coen Simon vertelde ons over afstand, nabijheid en bereikbaarheid. Want betekent ‘dichtbij zijn’ nu automatisch ook ‘nabijheid’? Of zijn we dichterbij terwijl we op afstand zijn? Hersenkrakers en paradoxen: inspiratie alom!

Coen Simon schreef over dit onderwerp in ‘Mobiliteit ontmoet filosofie’. Wil je jezelf – net als wij – eens goed in verwarring brengen? Lees dan ‘Mobiliteit ontmoet filosofie’.