030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Werken bij Syndesmo

Samen met onze collega’s van &Morgen vormen wij Commotion Square. Onze gezamenlijke thuisbasis op 1 minuut lopen van Utrecht CS is een open, warme en leuke plek. Wij en onze klanten en relaties komen er graag. Lijkt het je leuk om samen met ons te werken aan de mobiliteitsoplossingen van morgen? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures. Staat er niets tussen? Stuur gerust een open sollicitatie!

Wat wij te bieden hebben

 • Een organisatie met spannende en uitdagende projecten waarin we altijd gaan voor het beste voor de mens en het beste voor de plek in de stad waar we aan het werk zijn.
 • Een losse, warme en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel verantwoordelijkheid.
 • Ruimte om je stempel te drukken op je werk en de manier waarop je dat doet.
 • 28 enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s om mee samen te werken.
 • Een flexibele reiskostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen stimuleren.

Vacatures

Expert Mobiliteit & Advies

Syndesmo zoekt een nieuwe collega, een:

Expert Mobiliteit & Advies
32-40 uur per week

Adviesvaardige analyticus  –

Adviesvaardige analyticus? Is dat niet tegenstrijdig? Ja. En zo combineer je nog wel meer eigenschappen die elkaar op het eerste oog lijken uit te sluiten. Je bent dus niet alledaags en dat is precies wat we zoeken.

Aan de ene kant heb je het vermogen om lease- en mobiliteitsregelingen uit te pluizen en op een nog slimmere manier weer in elkaar te zetten. Je vernieuwt en doorbreekt de standaard. Aan de andere kant heb je flair en een sprankelende manier om je klant mee te nemen in je advies. Je bent iemand die verbindingen kan leggen tussen mensen met verschillende belangen. Bijvoorbeeld tussen gemeenten en bedrijfsleven of tussen directie en OR.

Waarom: we realiseren winst voor bedrijven, werknemers en de omgeving/klimaat.

 • Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan hun ambities als het verhogen van de flexibiliteit, het reduceren van de CO2-footprint en het vergroten van de productiviteit.
 • Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress.
 • Winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact en minder CO2-uitstoot.

Over Syndesmo en zusterbedrijf &Morgen

Syndesmo brengt beweging en verandering. Wij zijn experts op het gebied van veranderen én van mobiliteit (zakelijk reizen). De werkgeversdoelstellingen staan voor ons centraal. We begeleiden het proces naar ander (reis)gedrag van hun medewerkers. We verbinden mensen met elkaar. Binnen de organisatie en zo nodig erbuiten. Zo werken we daadkrachtig aan betrokkenheid en draagvlak. Verwacht van ons geen dikke rapporten, wel een andere manier van kijken.

&Morgen – het zusterbedrijf van Syndesmo – helpt overheden bij hun uitdagingen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit, ruimte en stedelijke logistiek. We hebben een sterke visie op de toekomst, en kijken daardoor ook op een eigenzinnige manier naar het heden. Naast de inhoudelijke kennis en visie zorgen wij altijd voor een excellent proces- en projectmanagement, zoeken samenwerking met relevante en soms onverwachte belanghebbenden, en zorgen uiteindelijk voor échte verandering: meer ruimte voor mensen.

Samen zijn wij Commotion Square. Onze gezamenlijke thuisbasis bij Utrecht CS is een open, warme en leuke plek. Zowel de 28 collega’s als onze klanten en relaties komen er graag.

Tot je verantwoordelijkheden behoren onder meer

 • Werkgevers adviseren over passende mobiliteitsoplossingen.
 • Nieuwe (mobiliteits- en lease) regelingen ontwikkelen. Je brengt deze op een innovatieve manier voorbij de standaardregelingen.
 • Samenwerken met en verbinden van allerlei partijen, zowel binnen als buiten de organisatie van de klant. Meestal in de vorm van een project.
 • Workshops en inspiratiesessies begeleiden bij en voor de klant.
 • Relatiebeheer en het werven van nieuwe klanten.
 • De dienstverlening van Syndesmo helpen vernieuwen.

Wat wij van je vragen

 • Je werkt en denkt op WO-niveau.
 • Je opleiding kan op het gebied van HR of Facility Management liggen. Maar eigenlijk ben je daar iets te analytisch voor.
 • In elk geval heb je ca 3 jaar werkervaring op het gebied van mobiliteit.
 • Ook heb je ervaring in de rol van adviseur: je helpt beslissers met jouw expertise en overtuigingskracht. Hiermee maak je echte impact.
 • Het opstellen van een business case kent geen geheimen voor je. Cijfermatig ben je bovengemiddeld vaardig.
 • Je weet te inspireren en groepsprocessen te faciliteren. Hierdoor weet je samen te werken met verschillende partijen die vaak tegengestelde belangen hebben.

Wat wij je bieden

 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei, een losse en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een contract voor een jaar met een marktconform salaris. We streven ernaar je daarna een vast dienstverband aan te kunnen bieden.
 • Een flexibele en passende reiskostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen stimuleren. Ons kantoor ligt in het centrum van Utrecht op 1 minuut lopen vanaf het centraal station.
 • De mogelijkheid om zowel voor bedrijfsleven te werken als voor overheden.

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Sven Wansink: sven.wansink@enmorgen.nl. Vinden wij je sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek van maximaal een uur. Zetten we de volgende stap met elkaar, dan ontvang je een casus en vragen we je een pitch voor te bereiden van ca. 20 minuten over de aanpak die je voor ogen hebt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hollestelle: 06-5512 4645 of jos.hollestelle@syndesmo.nl.

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

Nieuw talent

Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Jos Hollestelle. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je open sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hollestelle (0655124645).

 

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Laat ons weten wat je bij ons verwacht te kunnen leren én welke bijdrage je denkt te kunnen leveren. Studeer je een andere discipline en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail ons gerust!

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de openstaande vacatures van &Morgen.