030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Werken bij Syndesmo

Samen met onze collega’s van &Morgen vormen wij Commotion Square. Onze gezamenlijke thuisbasis op 1 minuut lopen van Utrecht CS is een open, warme en leuke plek. Wij en onze klanten en relaties komen er graag. Wil jij samen met ons werken aan de mobiliteitsoplossingen van morgen? Bekijk dan de vacatures. Staat er niets tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Wat wij te bieden hebben

 • Een organisatie met spannende en uitdagende projecten waarin we altijd gaan voor het beste voor de mens en het beste voor de plek in de stad waar we aan het werk zijn.
 • Een losse, warme en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel verantwoordelijkheid.
 • Ruimte om je stempel te drukken op je werk en de manier waarop je dat doet.
 • 28 enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s om mee samen te werken.
 • Een flexibele reiskostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen stimuleren.

Vacatures

Katalysator Elektrisch Rijden

Katalysator Elektrisch rijden

Ben jij klaar om leiding te nemen in de wereld van elektrisch vervoer? Ben jij een gedurfde visionair die niet terugschrikt voor uitdagingen? Zoek niet verder! Bij Syndesmo zijn we op zoek naar een Katalysator Elektrisch Rijden. Als katalysator breid jij onze aanpak rondom elektrisch rijden uit, breng je ons verhaal naar buiten én bouw je een team van collega’s die samen met jou aan de slag gaan met onze opdrachtgevers.

Jouw Rol:

Als de Katalysator Elektrisch Rijden ben je niet zomaar een pionier; je bent visionair die met lef en daadkracht ons verhaal naar buiten brengt en onze klanten verder helpt in de transitie naar een elektrisch wagenpark. Je neemt het voortouw, breidt onze strategie voor elektrische mobiliteit uit en bouwt aan een team van collega’s die samen met jou onze klanten verder helpen.

 

Waarom Syndesmo:

Met een bewezen staat van dienst binnen diverse sectoren, van grote commerciële bedrijven tot netbeheerders en van waterbedrijven tot MKB, zijn wij de voorhoede van verandering. We zijn meer dan consultants; we zijn disruptors, die mobiliteit opnieuw uitvinden met een unieke mix van procesbeheersing, inzicht in gedrag en kennis van techniek. Re/thinking mobility noemen we dit.

 

Wat Je Gaat Doen:

🌟 Re/thinking Mobility:

De wereld verandert snel en dat biedt kansen én uitdagingen voor onze klanten. Als Katalysator Elektrisch Rijden ben jij degene die onze aanpak rondom elektrisch rijden verder uitbouwt. Je bouwt niet alleen aan een team, maar ook aan een visie die de transitie naar elektrisch vervoer vormgeeft. Een visie die je ook in heldere woorden naar buiten toe brengt.

🔌 Verbinding en Impact:

Jij bent degene die de brug slaat tussen bedrijven, overheden en andere belanghebbenden. Je hebt de flair om anderen mee te nemen in jouw visie en advies. Of het nu gaat om de elektrificatie van een wagenpark, de ontwikkeling van laadinfrastructuur of het stimuleren van werknemers om elektrisch te rijden, jij hebt de overtuigingskracht en procesgevoeligheid om impact te maken.

💼 Leiderschap en Samenwerking:

Je bouwt niet alleen aan een team, maar ook aan relaties met verschillende partijen. Je weet hoe je mensen met uiteenlopende belangen bij elkaar brengt en samen laat werken aan projecten. Je coacht en ontwikkelt collega’s in het adviseren over elektrisch rijden, waardoor ons team blijft groeien en excelleren.

 Wat Wij Van Je Vragen:

 • Een WO denk- en werkniveau;
 • 4-6 jaar ervaring op het gebied van elektrisch vervoer;
 • Een uitgebreid netwerk in de wereld van elektrisch vervoer;
 • Ervaring in advisering en overtuigingskracht richting besluitvormers;
 • Vermogen om te inspireren en groepsprocessen te faciliteren;
 • De vaardigheid om collega’s te coachen en te ontwikkelen op het gebied van elektrisch rijden.

 

Wat Wij Bieden:

 • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei in een informele werkcultuur;
 • Een jaarcontract met een marktconform salaris en kans op vast dienstverband;
 • Een flexibele reis- en werkkostenvergoeding, stimulerend voor duurzaamheid;
 • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken met ondersteuning voor je thuiswerkplek;
 • Een hecht team, gezellige borrels en leuke uitjes;
 • Mogelijkheid om mede-eigenaar te worden.

 

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Eveline van der Leden via: solliciteren@syndesmo.nl. Vinden wij je sollicitatie interessant dan nodigen we je graag uit op ons kantoor voor een kennismaking.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature of wil je vrijblijvend een kopje koffie drinken? Neem dan contact op met Ruud de Groot via 06-55320743.

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Doe je een studie op het gebied van verkeer & vervoer, mobiliteitsmanagement, HR of communicatie? Studeer je een andere discipline en denk een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail je korte motivatie en CV naar Eveline van der Leden via: solliciteren@syndesmo.nl. Vinden wij je sollicitatie interessant dan nodigen we je graag uit op ons kantoor voor een kennismaking.

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

Nieuw talent

Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Eveline van der Leden via: solliciteren@syndesmo.nl. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je sollicitatie interessant dan nodigen we je graag uit op ons kantoor voor een kennismaking.

 

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de openstaande vacatures van &Morgen.