030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Werken bij Syndesmo

Samen met onze collega’s van &Morgen vormen wij Commotion Square. Onze gezamenlijke thuisbasis op 1 minuut lopen van Utrecht CS is een open, warme en leuke plek. Wij en onze klanten en relaties komen er graag. Lijkt het je leuk om samen met ons te werken aan de mobiliteitsoplossingen van morgen? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures. Staat er niets tussen? Stuur gerust een open sollicitatie!

Wat wij te bieden hebben

 • Een organisatie met spannende en uitdagende projecten waarin we altijd
  gaan voor het beste voor de mens en het beste voor de plek in de stad waar we aan het werk zijn.
 • Een losse, warme en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel verantwoordelijkheid.
 • Ruimte om je stempel te drukken op je werk en de manier waarop je dat doet.
 • 28 enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s om mee samen te werken.
 • Een flexibele reiskostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen stimuleren.

Vacatures

Junior Office Manager

Syndesmo en &Morgen (Commotion Square) zoeken een nieuwe collega, een:

Junior Office Manager
32-40 uur per week

– jij zorgt ervoor dat alle ballen in de lucht blijven en wij kunnen op je bouwen –

Je hebt een scherp oog voor momenten waarop je kunt bijspringen. Je ziet het werk al voor wij dat doen. Je weet wanneer er gasten komen, ontvangt ze hartelijk en spontaan. Hetzelfde doe je als je de telefoon opneemt. Of je een man of vrouw bent, maakt ons niet uit.

Een groot deel van onze collega’s is adviseur. Ze lopen de hele dag in en uit. Jij ontzorgt ze, samen met onze Office Manager, zoveel als mogelijk. Je let erop dat het kantoor een fijne en nette plek is, een plek waar je graag naartoe komt. En je ondersteunt ze ook zelf administratief bij hun projecten én met praktische zaken als de lunch en het voorbereiden van een meeting. Je hebt flair en een sprankelende manier van samenwerken.

Over Syndesmo en &Morgen

Syndesmo brengt beweging en verandering. Wij zijn experts op het gebied van veranderen én van mobiliteit (zakelijk reizen). De werkgeversdoelstellingen staan voor ons centraal. We begeleiden het proces naar ander (reis)gedrag van hun medewerkers. We verbinden mensen met elkaar. Binnen de organisatie en zo nodig erbuiten. Zo werken we daadkrachtig aan betrokkenheid en draagvlak. Verwacht van ons geen dikke rapporten, wel een andere manier van kijken.

&Morgen helpt overheden bij hun uitdagingen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit, ruimte en stedelijke logistiek. We hebben een sterke visie op de toekomst, en kijken daardoor ook op een eigenzinnige manier naar het heden. Naast de inhoudelijke kennis en visie zorgen wij altijd voor een excellent proces- en projectmanagement, zoeken samenwerking met relevante en soms onverwachte belanghebbenden, en zorgen uiteindelijk voor échte verandering: meer ruimte voor mensen.

Samen zijn wij Commotion Square. Onze gezamenlijke thuisbasis bij Utrecht CS is een open, warme en leuke plek. Zowel de 26 collega’s als onze klanten en relaties komen er graag.

Tot je verantwoordelijkheden behoren onder meer

 • Je zorgt ervoor dat ons kantoor een warme, gezellige en opgeruimde plek is.
 • Officemanagement: je verzorgt de lunch, de borrel en soms de pizza, bestelt de boodschappen en kantoorartikelen, houdt toezicht op de schoonmaak, neemt de telefoon op en ontvangt onze gasten.
 • HR ondersteunen: je helpt de Office Manager met de administratie, het regelen van presentjes en het organiseren van personeelsevenementen.
 • Projecten ondersteunen: je ondersteunt de adviseurs bij het uitvoeren van hun projecten. Denk aan het maken van afspraken, opmaken van documenten/presentaties en verslagen.
 • Samen met de Office Manager verzorg je de administratie. Denk daarbij aan het inboeken van facturen en binnenkomende mail en de post.
 • Je voegt waarde toe op elk gebied dat nog niet genoemd is maar waar jij kansen ziet.

Wat wij van je vragen

 • Je hebt een opleiding op ten minste MBO-niveau afgerond.
 • Je bent meer dan gemiddeld thuis in Word, Excel en Powerpoint en vindt het ook prima om andere programma’s te leren gebruiken.
 • Je hebt iets zorgzaams in je, maar laat je zeker niet ondersneeuwen in het omgaan met eigenwijze professionals.
 • Je bent er zo één die het werk ziet en het initiatief neemt.
 • Je durft de dingen ook eens op een andere manier aan te pakken. Zelfs als je daar een risico mee neemt.
 • Ervaring in een vergelijkbare rol is een pre. Belangrijker vinden we je uitstraling, je glimlach en je motivatie.

Wat wij je bieden

 • Een losse, warme en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Ruimte om je stempel te drukken op je werk en de manier waarop je dat doet.
 • Een contract voor een jaar met een salaris van ongeveer 2200 tot 2500 euro bij full time. We streven ernaar je daarna een vast dienstverband aan te kunnen bieden.
 • 25 enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s om mee samen te werken.
 • Een flexibele en passende reiskostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen stimuleren. Ons kantoor ligt in het centrum van Utrecht op 1 minuut lopen vanaf het centraal station.

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Sven Wansink: sven.wansink@enmorgen.nl. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Zetten we de volgende stap met elkaar, dan nodigen we je nog een keer uit voor een gesprek én zoeken we een moment waarop je een paar uur op kantoor meeloopt om een goede indruk te krijgen van de sfeer en je rol.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bianca de Koning (bianca.dekoning@enmorgen.nl) of op 030-2523929.

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

Nieuw talent

Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Jos Hollestelle. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je open sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hollestelle (0655124645).

 

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Laat ons weten wat je bij ons verwacht te kunnen leren én welke bijdrage je denkt te kunnen leveren. Studeer je een andere discipline en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail ons gerust!

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de openstaande vacatures van &Morgen.