030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Werken bij Syndesmo

Samen met onze collega’s van &Morgen vormen wij Commotion Square. Onze gezamenlijke thuisbasis op 1 minuut lopen van Utrecht CS is een open, warme en leuke plek. Wij en onze klanten en relaties komen er graag. Wil jij samen met ons werken aan de mobiliteitsoplossingen van morgen? Bekijk dan de vacatures. Staat er niets tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Wat wij te bieden hebben

 • Een organisatie met spannende en uitdagende projecten waarin we altijd gaan voor het beste voor de mens en het beste voor de plek in de stad waar we aan het werk zijn.
 • Een losse, warme en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel verantwoordelijkheid.
 • Ruimte om je stempel te drukken op je werk en de manier waarop je dat doet.
 • 28 enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s om mee samen te werken.
 • Een flexibele reiskostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen stimuleren.

Vacatures

Katalysator Elektrisch Rijden

Katalysator Elektrisch rijden

Ben jij klaar om leiding te nemen in de wereld van elektrisch vervoer? Ben jij een gedurfde visionair die niet terugschrikt voor uitdagingen? Zoek niet verder! Bij Syndesmo zijn we op zoek naar een Katalysator Elektrisch Rijden. Als katalysator breid jij onze aanpak rondom elektrisch rijden uit, breng je ons verhaal naar buiten én bouw je een team van collega’s die samen met jou aan de slag gaan met onze opdrachtgevers.

Jouw Rol:

Als de Katalysator Elektrisch Rijden ben je niet zomaar een pionier; je bent visionair die met lef en daadkracht ons verhaal naar buiten brengt en onze klanten verder helpt in de transitie naar een elektrisch wagenpark. Je neemt het voortouw, breidt onze strategie voor elektrische mobiliteit uit en bouwt aan een team van collega’s die samen met jou onze klanten verder helpen.

 

Waarom Syndesmo:

Met een bewezen staat van dienst binnen diverse sectoren, van grote commerciële bedrijven tot netbeheerders en van waterbedrijven tot MKB, zijn wij de voorhoede van verandering. We zijn meer dan consultants; we zijn disruptors, die mobiliteit opnieuw uitvinden met een unieke mix van procesbeheersing, inzicht in gedrag en kennis van techniek. Re/thinking mobility noemen we dit.

 

Wat Je Gaat Doen:

🌟 Re/thinking Mobility:

De wereld verandert snel en dat biedt kansen én uitdagingen voor onze klanten. Als Katalysator Elektrisch Rijden ben jij degene die onze aanpak rondom elektrisch rijden verder uitbouwt. Je bouwt niet alleen aan een team, maar ook aan een visie die de transitie naar elektrisch vervoer vormgeeft. Een visie die je ook in heldere woorden naar buiten toe brengt.

🔌 Verbinding en Impact:

Jij bent degene die de brug slaat tussen bedrijven, overheden en andere belanghebbenden. Je hebt de flair om anderen mee te nemen in jouw visie en advies. Of het nu gaat om de elektrificatie van een wagenpark, de ontwikkeling van laadinfrastructuur of het stimuleren van werknemers om elektrisch te rijden, jij hebt de overtuigingskracht en procesgevoeligheid om impact te maken.

💼 Leiderschap en Samenwerking:

Je bouwt niet alleen aan een team, maar ook aan relaties met verschillende partijen. Je weet hoe je mensen met uiteenlopende belangen bij elkaar brengt en samen laat werken aan projecten. Je coacht en ontwikkelt collega’s in het adviseren over elektrisch rijden, waardoor ons team blijft groeien en excelleren.

 Wat Wij Van Je Vragen:

 • Een WO denk- en werkniveau;
 • 4-6 jaar ervaring op het gebied van elektrisch vervoer;
 • Een uitgebreid netwerk in de wereld van elektrisch vervoer;
 • Ervaring in advisering en overtuigingskracht richting besluitvormers;
 • Vermogen om te inspireren en groepsprocessen te faciliteren;
 • De vaardigheid om collega’s te coachen en te ontwikkelen op het gebied van elektrisch rijden.

 

Wat Wij Bieden:

 • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei in een informele werkcultuur;
 • Een jaarcontract met een marktconform salaris en kans op vast dienstverband;
 • Een flexibele reis- en werkkostenvergoeding, stimulerend voor duurzaamheid;
 • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken met ondersteuning voor je thuiswerkplek;
 • Een hecht team, gezellige borrels en leuke uitjes;
 • Mogelijkheid om mede-eigenaar te worden.

 

Interesse?

Stuur een korte motivatie met CV naar Ruud de Groot; ruud.de.groot@syndesmo.nl. Bij interesse nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Voor vragen of een vrijblijvende koffieafspraak, neem contact op met Ruud.

 

 

Adviseur Mobiliteit

Adviseur Mobiliteit 

Adviesvaardige analyticus 

Adviesvaardige analyticus? Is dat niet tegenstrijdig? Ja. En zo combineer je nog wel meer eigenschappen die elkaar op het eerste oog lijken uit te sluiten. Je bent dus niet alledaags en dat is precies wat we zoeken. Aan de ene kant heb je het vermogen om lease- en mobiliteitsregelingen uit te pluizen en op een nog slimmere manier weer in elkaar te zetten. Je vernieuwt en doorbreekt de standaard.
Aan de andere kant heb je flair en een sprankelende manier om je klant mee te nemen in je advies. Of dit nu gaat over de elektrificatie van het wagenpark of over het stimuleren van het gebruik van de fiets. Je bent iemand die verbindingen kan leggen tussen mensen met verschillende belangen. Bijvoorbeeld tussen een directie en de OR of tussen gemeenten en bedrijfsleven. En je bent natuurlijk goed bekend met wat de markt van mobiliteitsaanbieders te bieden heeft. 

Dus, ben jij de persoon die:

 • Werkgevers kan adviseren over passende mobiliteitsoplossingen?
 • Nieuwe (mobiliteits- en lease) regelingen kan ontwikkelen en op een innovatieve manier voorbij de standaardregelingen kan brengen? 
 • Met allerlei partijen kan samenwerken en met elkaar kan verbinden, zowel binnen als buiten de organisatie van de klant? 
 • Workshops en inspiratiesessies kan begeleiden bij en voor de klant?
 • De dienstverlening van Syndesmo kan vernieuwen?

 … dan komen we graag met je in contact! 

Re/thinking Mobility 

Bereikbaarheid, luchtkwaliteit en leefbaarheid van (stedelijke) gebieden in Nederland waar we wonen en werken staan steeds meer onder druk. Dit vraagt lef om anders naar mobiliteit te kijken. Hoe kunnen we mobiliteit zo organiseren dat oplossingen en maatregelen helpen bij andere maatschappelijke vraagstukken? Hoe ondersteunen we opdrachtgevers om via hun eigen beleid en initiatieven hieraan een steentje bij te dragen? Mobiliteit gaat al lang niet meer alleen over voertuigen en asfalt, maar om ruimte en kwaliteit van leven. Slimme mobiliteit en innovatie helpen ons met slimme oplossingen, maar de échte verandering zit in onszelf: in ander gedrag en daarmee in fundamenteel anders denken. In Rethinking Mobility dus. 

Over Syndesmo en &Morgen

Syndesmo is een strategisch adviesbureau op het gebied van duurzame en flexibele mobiliteit voor werkgevers. We houden ons voor onze klanten, van multinationals tot mkb, bezig met het ontwikkelen van o.a. mobiliteitsbeleid, parkeerbeleid, thuiswerkbeleid en elektrificatie van de leasevloot. Wij zijn experts op het gebied van veranderen én van mobiliteit en vormen samen met &Morgen (dat zich op overheden richt) Commotion Square. Onze thuisbasis is het World Trade Centre, in het centrum van Utrecht, bovenop Utrecht CS. Een warme, levendige en zeer goed bereikbare plek. Collega’s, klanten en relaties komen er graag. 

Wat wij van je vragen 

 • Je werkt en denkt op WO-niveau.
 • Je hebt tenminste 3-5 jaar werkervaring op het gebied van mobiliteit.
 • Je hebt ervaring in het adviseren van beslissers vanuit jouw expertise en overtuigingskracht. Hiermee maak je echte impact.
 • Het opstellen van een business case kent geen geheimen voor je. Cijfermatig ben je bovengemiddeld vaardig.
 • Je weet te inspireren en groepsprocessen te faciliteren. Hierdoor weet je samen te werken met verschillende partijen die vaak tegengestelde belangen hebben.
 • Ervaring op het gebied van HR compensation & benefits, wagenparkbeheer of auto-/fietslease is dit een sterke pré.  

 Wat wij je bieden 

 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei, een losse en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een contract voor een jaar met een marktconform salaris. We streven ernaar je daarna een vast dienstverband aan te bieden.
 • Een flexibele en passende reis- en werkkostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen en werken stimuleren. Ons kantoor ligt in het centrum van Utrecht op 1 minuut lopen vanaf het centraal station.
 • Tijd- en plaats onafhankelijk werken zit in onze genen. Je werkt waar je het beste uitkomt. We faciliteren dit o.a. met een budget voor de inrichting van je thuiswerkplek, een budget voor je telefoon en een goede laptop van de zaak. 

Interesse? 

Mail dan een korte motivatie met CV naar Ruud de Groot. Vinden wij je sollicitatie interessant, dan nodigen we je graag uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ruud. 

 

 

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Laat ons weten wat je bij ons verwacht te kunnen leren én welke bijdrage je denkt te kunnen leveren. Studeer je een andere discipline en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail ons gerust!

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

Nieuw talent

Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Jos Hollestelle. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je open sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hollestelle (0655124645).

 

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de openstaande vacatures van &Morgen.