030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Verhuizing

Bedrijfsverhuizing: een nieuwe locatie

Uw organisatie verhuist naar een nieuwe locatie. Een hectische tijd, er komt veel op u af bij een bedrijfsverhuizing. De werklocatie hangt immers nauw samen met de manier waarop de medewerkers reizen. Hoe organiseert u het parkeren bij de nieuwe locatie? Is er voldoende openbaar vervoer? U vraagt zich vast ook af wat u kan doen voor de medewerkers van wie de reistijd toeneemt. Mensen houden immers niet van veranderingen, zeker niet als ze het gevoel hebben dat ze er op achteruit gaan.

Syndesmo helpt om de veranderde mobiliteitsbehoefte bij een bedrijfsverhuizing soepel te laten verlopen. 

Bedrijfsverhuizing, reisgedrag

Een verhuizing is een natuurlijk moment om kritisch naar het (mobiliteits)beleid, de reisbehoefte en het reisgedag van de medewerkers te kijken. Als u invloed wilt uitoefenen op het reisgedrag, is een verhuizing hiervoor hét moment. Het gewoontegedrag (reizen is geautomatiseerd gedrag!) wordt door de verhuizing doorbroken. Op zo’n moment zijn mensen gevoeliger voor ‘beïnvloedings-prikkels’.

Invloed bedrijfsverhuizing op reisgedrag

We kunnen de ontwikkeling van nieuw (mobiliteits)beleid voor je begeleiden. U leest hier wat u van ons kunt verwachten. Zit het beleid prima in elkaar, maar wilt u de verhuizing aangrijpen om meer (gedrags)effect te halen? Ook op dat vlak zijn we u graag van dienst.Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor praktische ondersteuning.