030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Meld je aan voor het SynLab: Hoe realiseer ik mijn duurzaamheidsdoelstellingen

Wissel kennis en ervaring uit over het realiseren van je duurzaamheidsdoelstelling met een flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid

Steeds meer werkgevers maken werk van flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid. Omdat medewerkers regelmatig blijven thuiswerken, omdat reizen vaak veel efficiënter kan en omdat mobiliteit grote kansen biedt om de CO2-uitstoot te reduceren. En het kan niet alleen duurzamer, het zal ook duurzamer moeten. Met de aanstaande Normerende regeling werkgeboden personenmobiliteit, ben je straks als (100+) werkgever verplicht je CO2 te registreren en uiteindelijk ook terug te brengen tot onder de gestelde norm.

Vitens is zo’n werkgever. Met het nieuw mobiliteitsbeleid wil het waterbedrijf de CO2-uitstoot door mobiliteit binnen 5 jaar halveren. Mobiliteitsmanager Chiel te Riele van Vitens is te gast bij het SynLab op 12 mei en vertelt je meer over zijn ervaringen met de invoering van flexibel mobiliteitsbeleid.

Ben jij er ook bij? In een kleinschalige setting (maximaal 10 deelnemers, exclusief voor werkgevers) wisselen we kennis en ervaring uit.

Vragen die daarbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe kan beleid zorgen voor duurzamer reisgedrag?
  • Welke mogelijkheden zijn er en hoe bepaal je je keuze?
  • Hoe kun je thuiswerkbeleid aan mobiliteitsbeleid koppelen?
  • Hoe ga je om met weerstanden?
  • Hoe bereid je je voor op de Normerende regeling?

Dit SynLab staat onder leiding van mobiliteitsexpert Ruud de Groot en communicatie- en gedragsexpert Sandra de Geeter. Zij begeleiden werkgevers als ANWB, Vitens en Saxion bij totstandkoming en implementatie van nieuw duurzaam mobiliteitsbeleid.

Het programma op donderdag 12 mei

  • 09.30 – We ontvangen je met koffie bij ons op kantoor in Utrecht (adres & route)
  • 10.00 – Start SynLab
  • 12.00 – Afsluiting SynLab. Wil je blijven voor de lunch en nog even verder praten: welkom!

Je ontvangt van ons na afloop een verslag waarin we de belangrijkste geleerde lessen uit het SynLab nog een keer met je delen. Deelname aan het SynLab is kosteloos en vrijblijvend.

Meld je aan voor dit SynLab!

Email*
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Bedrijf
Functie
Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met ons privacybeleid.

Bedankt voor je inschrijving, je ontvangt een bevestiging per mail

Lees ook