030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Syndesmo is kennispartner van Fleet Mobility Live

‘Samen maken we van Fleet Mobility Live een event met een bredere kijk op zakelijke mobiliteit’

Syndesmo is trotse kennispartner van Fleet Mobility Live: hét jaarlijkse event over zakelijke mobiliteit voor iedereen die hier verantwoordelijk voor is in de organisatie. Syndesmo’s Ronald Postma zit wederom in de jury van de “Mobiliteitsmanager van het Jaar Award 2018” en Ruud de Groot is lid van de adviesraad voor de invulling van het programma. “We zijn blij met de brede kennis en de beleidsmatige kijk op mobiliteit die Syndesmo inbrengt”, licht Stijn van den Broek de samenwerking toe. Van den Broek is Director Business Development bij Heliview, de organisator van het event.

Frisse blik op ‘Mobiliteitsmanager van het Jaar’ Award

Van den Broek kwam bij Syndesmo terecht via Ronald Postma. “We reiken al jaren awards uit voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar, een prijs van en voor vakgenoten. We vroegen Ronald om als onafhankelijke mobiliteitsexpert plaats te nemen in de jury voor een frisse blik. Dat werkte: Ronald heeft toch een andere kijk op zakelijke mobiliteit dan traditionele fleetmanagers en stelt andere vragen. Hij kijkt vanuit een beleidsmatig perspectief naar mobiliteit, komt bij veel verschillende organisaties over de vloer en praat met uiteenlopende stakeholders. Ronald zit al een paar jaar tot wederzijdse tevredenheid in de jury. Mede door zijn bijdrage krijgen we nu ook awardkandidaten uit andere hoeken en is de jury meer divers van samenstelling geworden.”

Bredere kijk op mobiliteit

De samenwerking met Ronald beviel zo goed dat een intensievere samenwerking bijna niet uit kon blijven. Van den Broek: “Vorig jaar hadden we ruimte over in ons programma en brainstormden we met Ronald over de invulling. Resultaat was dat zijn collega’s Ruud de Groot en Jos Hollestelle twee sessies tijdens het event verzorgde. Dat smaakte naar meer dus dit jaar werd Syndesmo onze kennispartner en is Ruud nu lid van onze adviesraad. We gebruiken Syndesmo’s kennis graag om het event nog breder op te kunnen zetten en meer aandacht te besteden aan alle vormen van mobiliteit, niet alleen de (lease)auto. Dat heeft tijd nodig, zeker op de beursvloer, maar is al goed zichtbaar in ons programma van keynotes en workshops. Zo bieden we bezoekers dit jaar dankzij Syndesmo innovatieve cases -zoals FrieslandCampina en Enexis- en interessante keynotes over onder andere veranderen van (reis)gedrag.”

“De samenwerking met Syndesmo verloopt zeer prettig. Wij bieden hen een interessant podium en zij brengen hun kennis en netwerk in. Zo versterken we elkaar én Fleet Mobility Live.”

Over Fleet Mobility Live

Fleet Mobility Live (voorheen Fleet Management Event) wordt dit jaar op 29 mei voor de zestiende keer gehouden. Het event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van alle vormen van mobiliteit voor iedere medewerker. Naast een expo met meer dan 45 relevante leveranciers, biedt het event ruime gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en kennis op te doen tijdens een interessant congresprogramma.

Lees ook dit artikel op Fleet&Mobility met quotes van Ruud de Groot over ‘het monster van de verworven rechten’.