030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht
ANWB Spitsbreker van het jaar

Syndesmo feliciteert ANWB met de titel ‘Spitsbreker van het jaar’

Het BNR programma ‘Spitsbrekers’ reikt jaarlijks een award uit aan een organisatie die op succesvolle wijze de spitsdrukte weet te ‘breken’. Wij feliciteren ANWB van harte met het winnen van deze award en deze erkenning. Al ruim twee jaar werken de ANWB en Syndesmo intensief samen bij de ontwikkeling en implementatie van het nieuwe flexibel mobiliteitsbeleid. Wij kijken dan ook met trots terug op de bereikte resultaten.

Waarom ANWB gewonnen heeft

Dankzij een beleid gericht op flexibiliteit, duurzaamheid en keuzevrijheid van medewerkers kunnen zij de BNR-award op de ontmoetingsplaats van het kantoor zetten. Jan Jaap Krijtenburg is ‘blij met de erkenning’ want er is ‘heel veel werk van gemaakt’.

De ANWB ontwikkelde mobiliteitsbeleid waarbij duurzaamheid beloond wordt en vitaliteit gestimuleerd. Dit alles met de focus op de keuzevrijheid van de medewerker. Want deze staat bij ANWB centraal. De vraag van de medewerker: ‘Wat ga ik vandaag doen en hoe ziet de ideale reis voor die activiteit eruit?’ is bepalend. Een aanpak gebaseerd op  het ABCtje van Syndesmo.  Ben je benieuwd naar het flexibele mobiliteitsbeleid van ANWB? Lees dan uitgebreid verder in ons jubileumartikel: ANWB: ‘Een flexibel mobiliteitsbeleid, dat bij ons past’.

Ook kans maken op deze award

Is een dergelijke award alleen weggelegd voor grote organisaties met een HR afdeling die hier werk van kunnen maken? Nee zeker niet merkt de BNR-presentator op. Volgend jaar kan deze zomaar gaan naar dat bedrijf waar die ene medewerker iedereen op de fiets weet te krijgen. Zo hoopt ook ANWB dat het actief uitdragen van het gevoerde beleid bij zal dragen aan meer en meer bedrijven met een duurzaam mobiliteitsbeleid. Helemaal in lijn met Syndesmo, want het gaat er per slot van rekening om niet wat je allemaal weet, maar wat je allemaal deelt.