030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Rapportageverplichting WPM

Wat kan Syndesmo voor je betekenen en wat levert het jou op?

Getrapte aanpak, je gebruikt alleen wat je echt nodig hebt.
De eerste stap is een readiness scan. Na stap 1 bekijken we samen of hulp nog nodig is voor de vervolgstap.
Je kunt voor stap 1 vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ready?

Start met de Readiness Scan!

Ready?

Readiness Scan
We kijken naar de systemen, zoals het declaratiesysteem, en naar mogelijke rapportages van mobiliteitspartners waarmee jullie samenwerken. Zo kunnen we beoordelen welke benodigde gegevens al beschikbaar zijn en welke ontbreken. Op basis hiervan geven we advies over de stappen die nodig zijn om de juiste gegevens te verzamelen.

Set

Wel helpen je bij de aanpassingen

Set

Hulp bij het aanpassen
We voeren de stappen van ons advies voor jullie uit en zorgen ervoor dat alle systemen klaar zijn om de juiste gegevens te verzamelen en te leveren. Als er hiaten zijn, hebben we een duidelijk plan om hiermee om te gaan. Indien nodig, zetten we een enquête uit onder de medewerkers en maken
we hiervoor een opzet en planning.

Go!

Volledige ontzorging.

Go!

Rekenen en invullen
Wil je volledig ontzorgd worden? Wij gebruiken de gegevens uit je systemen en de eventuele enquête om de juiste berekeningen uit te voeren. Je ontvangt van ons een voorstel voor de rapportage, die aan alle eisen voldoet. Het enige dat je hoeft te doen, is deze aan te leveren bij de omgevingsdienst.

Bonus

Vervolgstappen om de CO2-uitstoot te verlagen.

Bonus

Advies
Als adviesbureau voor duurzame mobiliteit en gedrag helpen we jouw organisatie graag met het verduurzamen van het mobiliteitsbeleid. Op basis
van de jaarlijkse rapportage zullen wij een aantal suggesties doen om de CO2-uitstoot van jouw onderneming structureel te verlagen. Wil je het grondiger aanpakken? Dat kan! We maken dan een voorstel op maat.

Wat levert het op?
Readiness rapport – overzicht van de stappen die nodig zijn om de juiste gegevens te verzamelen, per aanbieder en systeem.

Wat levert het op?
Aan het einde van deze stap zijn al je systemen, voor zover mogelijk, klaar om de juiste gegevens op te leveren. Als er hiaten zijn, is er een duidelijk plan om hiermee om te gaan.

Wat levert het op?
Wij leveren de ingevulde gegevenstabel bij je aan. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is deze nalopen en inleveren bij de omgevingsdienst. Als bonus ontvang je suggesties om je mobiliteitsbeleid te verduurzamen.

Enquête woon-werk
Voor het woonwerkverkeer is het soms nodig om een enquête uit te voeren. Syndesmo kan deze voor je uitzetten en verwerken.