030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Parkeren

Oplossingen voor parkeerproblemen

Een overvolle parkeergarage of parkeerchaos op het bedrijventerrein. Ontevreden medewerkers en bezoekers. Parkeeroverlast in nabij gelegen woonwijken. Of wellicht wordt u geconfronteerd met hoge kosten voor de huur van extra parkeerplaatsen – kosten die zwaar drukken op de werkkostenregeling. U hebt wel ideeën over mogelijke oplossingen van de parkeerproblemen, maar vreest voor onrust of onvrede binnen de organisatie.

Syndesmo werkt met u aan een oplossing voor de parkeerproblemen. Realistisch, daadkrachtig en met veel aandacht voor de mensen. 

parkeren-300x212Parkeren is misschien wel de belangrijkste ongeschreven arbeidsvoorwaarde in een organisatie. Het onderwerp staat dan ook nooit los van emotie. Wij geloven dat een helder parkeerbeleid de vraag naar en het aanbod van parkeerplaatsen weer in balans brengt. De schaarse parkeerplaatsen komen beschikbaar voor de medewerkers en bezoekers die ze echt nodig hebben.

Het begint met inzicht

We starten altijd met een grondige analyse van de parkeervraag. Vaak doen we dit op basis van cijfers of tellingen van de huidige situatie. Maar ook voor een nieuwe locatie kunnen we met onderbouwde aannames de parkeervraag goed in kaart brengen.

Lees hier hoe we u op basis van dit inzicht kunnen helpen met de ontwikkeling van nieuw beleid en de implementatie ervan.

Word gratis lid van Werkenreizen.nl: dé kennisportal over zakelijke mobiliteit