030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Visie Syndesmo

We brengen bedrijven in beweging op het gebied van mobiliteitsbeleid, wagenpark, parkeerbeleid en reiskostenregelingen. Dit doen we, omdat mobiliteit grote impact heeft op de werknemers, de werkgever en op onze omgeving.

Door anders naar mobiliteit te kijken willen we reisgedrag veranderen en winst  behalen. Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan de ambities en de efficiëntie vergroot. Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress. En winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact. Dit vereist een samenhangende set aan maatregelen op gebied van regelingen, voorzieningen en gedrag.

Dit doen we door een bewezen en betrouwbaar proces dat daadwerkelijk leidt tot ander reisgedrag. Samen met u geven we met ons mobiliteitsadvies vorm aan mobiliteit binnen uw organisatie, van het eerste idee tot aan de implementatie/evaluatie. Met een team van experts op het gebied van mobiliteit en gedrag.

Wilt u vrijblijvend sparren over uw uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit? Neem dan contact met ons op.

Brede kijk op mobiliteit

Syndesmo vormt samen met onze collega’s van &Morgen Commotion Square. Daarbij richten wij ons als Syndesmo op het bedrijf (werkgevers, private sector) en &Morgen op de stad (overheden, publieke sector). Door deze samenwerking zitten wij bovenop ontwikkelingen bij gemeentes, kennen we de weg naar subsidies en spreken we de taal van de overheid. Daar plukt u de vruchten van!

Ons team
Onze netwerkpartners

Kom je bij ons werken?

Werken bij Syndesmo is uitdagend. We stellen hoge eisen aan onze mensen, maar daar staat veel tegenover:
ruimte om lef te tonen, om fouten te maken, om nieuwe dingen te proberen, om te ondernemen.

Medior communicatieadviseur

Commotion Square (&Morgen en Syndesmo) zoekt een

Communicatieadviseur (medior)

die er door spot on advisering voor zorgt dat ideeën en plannen ook werkelijkheid worden. Je werk bevindt zich op het snijpunt van communicatie, marketing en (gedrags)interventies. Jouw instrumenten: een scherpe geest, een vlotte pen en veel mensenkennis. Zo raak je de juiste snaar om niet alleen te informeren, maar te verleiden, overtuigen en de doelgroep in beweging te brengen.

Wat ga je doen als communicatieadviseur?

 • Je werkt aan uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers, vooral overheden. Dat kan een  regionaal bereikbaarheidsprogramma zijn, een logistiek project, een gedragscampagne of bijvoorbeeld een gebiedsvisie voor een gemeente.
 • Je identificeert communicatievraagstukken en neemt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering.
 • Je zet zelf projecten op of je ondersteunt collega’s (mobiliteitsadviseurs) op communicatiegebied bij hun project.

Wat wij van je vragen

 • Een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau (bij voorkeur richting Communicatie).
 • Minimaal drie jaar relevante ervaring als zelfstandige communicatieadviseur.
 • Je bent een uitstekende schrijver die steeds de doelgroep in het oog houdt.
 • Als persoon krijg je zaken voor elkaar, weet je de weg op social media en het bouwen van communities.
 • Ervaring met (overheids)projecten met veel stakeholders (zoals gemeenten, RWS, bedrijfsleven)
 • Je hebt flair en overtuigingskracht.
 • Je bent op een prettige manier eigenwijs, weet je mensen te verbinden, bent flexibel en initiatiefrijk.
 • Ervaring binnen ons vakgebied mobiliteit is een pré.

Wat wij je bieden

 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei.
 • Een informele cultuur met weinig regels en veel verantwoordelijkheid. Ook in onze regelingen voor werktijden en arbeidsvoorwaarden bieden we veel ruimte voor eigen inbreng.
 • Een 32-40-urige werkweek.
 • Een contract voor een jaar (met de intentie je daarna een vast dienstverband aan te bieden).
 • Een kantoor naast Utrecht CS dat past bij onze cultuur en manier van werken.
 • Een flexibele en passende reiskostenvergoeding.

Interesse?

Mail een motivatie met CV naar Sven.Wansink@enmorgen.nl. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze opsturen. Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Sandra de Geeter (06 5512 4655).

Over &Morgen en Syndesmo

Syndesmo brengt beweging en verandering. Wij zijn experts op het gebied van veranderen én van mobiliteit (zakelijk reizen). De werkgeversdoelstellingen staan voor ons centraal. We begeleiden het proces naar ander (reis)gedrag van hun medewerkers. We verbinden mensen met elkaar. Binnen de organisatie en zo nodig erbuiten. Zo werken we daadkrachtig aan betrokkenheid en draagvlak. Verwacht van ons geen dikke rapporten, wel een andere manier van kijken.

&Morgen helpt overheden bij hun uitdagingen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit, ruimte en stedelijke logistiek. We hebben een sterke visie op de toekomst, en kijken daardoor ook op een eigenzinnige manier naar het heden. Naast de inhoudelijke kennis en visie zorgen wij altijd voor een excellent proces- en projectmanagement, zoeken samenwerking met relevante en soms onverwachte belanghebbenden, en zorgen uiteindelijk voor échte verandering: meer ruimte voor mensen.

Samen zijn wij Commotion Square. Onze gezamenlijke thuisbasis bij Utrecht CS is een open, warme en leuke plek. Zowel de 26 collega’s als onze klanten en relaties komen er graag.

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

nieuw talent

open sollicitaties welkom

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Jos Hollestelle. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je open sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hollestelle (06 551 24 645)

 

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Laat ons weten wat je bij ons verwacht te kunnen leren én welke bijdrage je denkt te kunnen leveren. Studeer je een andere discipline en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail ons gerust!
We zijn voorzien tot najaar 2018, daarna hebben we weer plek.

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de vacature voor een Adviseur Mobiliteitsmanagement (Regio Noordoost).