030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Visie Syndesmo

We brengen bedrijven in beweging op het gebied van mobiliteitsbeleid, wagenpark, parkeerbeleid en reiskostenregeligen. Dit doen we, omdat mobiliteit grote impact heeft op de werknemers, de werkgever en op onze omgeving.

Door anders naar mobiliteit te kijken willen we reisgedrag veranderen en winst  behalen. Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan de ambities en de efficiëntie vergroot. Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress. En winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact. Dit vereist een samenhangende set aan maatregelen op gebied van regelingen, voorzieningen en gedrag.

Dit doen we door een bewezen en betrouwbaar proces dat daadwerkelijk leidt tot ander reisgedrag. Samen met u geven we met ons mobiliteitsadvies vorm aan mobiliteit binnen uw organisatie, van het eerste idee tot aan de implementatie/evaluatie. Met een team van experts op het gebied van mobiliteit en gedrag.

Wilt u vrijblijvend sparren over uw uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit? Neem dan contact met ons op.

Brede kijk op mobiliteit

Syndesmo vormt samen met onze collega’s van &Morgen Commotion Square. Daarbij richten wij ons als Syndesmo op het bedrijf (werkgevers, private sector) en &Morgen op de stad (overheden, publieke sector). Door deze samenwerking zitten wij bovenop ontwikkelingen bij gemeentes, kennen we de weg naar subsidies en spreken we de taal van de overheid. Daar plukt u de vruchten van!

Ons team
Onze netwerkpartners

Kom je bij ons werken?

Werken bij Syndesmo is uitdagend. We stellen hoge eisen aan onze mensen, maar daar staat veel tegenover:
ruimte om lef te tonen, om fouten te maken, om nieuwe dingen te proberen, om te ondernemen.

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

nieuw talent

open sollicitaties welkom

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Jos Hollestelle. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je open sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hollestelle (06 551 24 645)

 

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Laat ons weten wat je bij ons verwacht te kunnen leren én welke bijdrage je denkt te kunnen leveren. Studeer je een andere discipline en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail ons gerust!
We zijn voorzien tot najaar 2018, daarna hebben we weer plek.

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de vacature voor een Adviseur Mobiliteitsmanagement (Regio Noordoost).