+31 (0)30 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Visie Syndesmo

Syndesmo brengt bedrijven in beweging op het gebied van mobiliteitsbeleid, leasebeleid, parkeerbeleid en reiskostenregeligen. Dit doen we, omdat mobiliteit grote impact heeft op de werknemers, de werkgever en op onze omgeving.

Door anders naar mobiliteitsbeleid, reiskostenregelingen en leasebeleid te kijken willen we reisgedrag veranderen en winst  behalen. Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan de ambities en de efficiëntie vergroot. Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress. En winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact. Dit vereist een samenhangende set aan maatregelen op gebied van regelingen, voorzieningen en gedrag.

Dit doen we door een bewezen en betrouwbaar proces dat daadwerkelijk leidt tot ander reisgedrag. Samen met u geven we vorm aan mobiliteit binnen uw organisatie, van het eerste idee tot aan de implementatie/evaluatie. Met een team van experts op het gebied van mobiliteit en gedrag.

Syndesmo:
– Betrouwbaar in het proces
– Een kei op de inhoud
– Sterk in verandering

Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan hier verder.

&Morgen en Syndesmo: een sterke combinatie

Wij vormen één bureau met onze collega’s van &Morgen. Syndesmo  helpt organisaties met hun uitdagingen op het gebied van mobiliteit en verandering; &Morgen doet hetzelfde voor overheden. Wat u daar als werkgever aan hebt? Veel! Wij spreken ook de taal van de overheid, kennen de maatschappelijke ontwikkelingen én weten wat we voor u kunnen bereiken. Lees verder>

Oog voor mensen

Wat uw vraag/behoefte ook is, dit mag u altijd van ons verwachten: iemand met inhoudelijke deskundigheid én veel oog voor het proces en de mensen. Iemand die mensen met elkaar verbindt en uitgaat van hoofd én hart. Een doorpakker, die streeft naar resultaat en zorgt voor beweging binnen uw organisatie.

Ons team
Onze netwerkpartners

Werken bij Syndesmo

Werken bij Syndesmo is uitdagend. We stellen hoge eisen aan onze mensen, maar daar staat veel tegenover:
ruimte om lef te tonen, om fouten te maken, om nieuwe dingen te proberen, om te ondernemen.

Kom je bij ons werken?

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

nieuw talent

open sollicitaties welkom

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Ruud de Groot. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je open sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ruud de Groot (06 55 32 07 43).

 

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Doe je een studie op het gebied van verkeer & vervoer, mobiliteitsmanagement of communicatie? Laat ons weten wat je bij ons verwacht te kunnen leren én welke bijdrage je denkt te kunnen leveren. Studeer je een andere discipline en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail ons gerust!
We zijn voorzien tot najaar 2018, daarna hebben we weer plek.

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de vacature voor een Adviseur Mobiliteitsmanagement (Regio Noordoost).