030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Visie Syndesmo

We brengen bedrijven in beweging op het gebied van mobiliteitsbeleid, wagenpark, parkeerbeleid en reiskostenregelingen. Dit doen we, omdat mobiliteit grote impact heeft op de werknemers, de werkgever en op onze omgeving.

Door anders naar mobiliteit te kijken willen we reisgedrag veranderen en winst  behalen. Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan de ambities en de efficiëntie vergroot. Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress. En winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact. Dit vereist een samenhangende set aan maatregelen op gebied van regelingen, voorzieningen en gedrag.

Dit doen we door een bewezen en betrouwbaar proces dat daadwerkelijk leidt tot ander reisgedrag. Samen met u geven we met ons mobiliteitsadvies vorm aan mobiliteit binnen uw organisatie, van het eerste idee tot aan de implementatie/evaluatie. Met een team van experts op het gebied van mobiliteit en gedrag.

Wilt u vrijblijvend sparren over uw uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit? Neem dan contact met ons op.

Brede kijk op mobiliteit

Syndesmo vormt samen met onze collega’s van &Morgen Commotion Square. Daarbij richten wij ons als Syndesmo op het bedrijf (werkgevers, private sector) en &Morgen op de stad (overheden, publieke sector). Door deze samenwerking zitten wij bovenop ontwikkelingen bij gemeentes, kennen we de weg naar subsidies en spreken we de taal van de overheid. Daar plukt u de vruchten van!

Ons team
Onze netwerkpartners

Kom je bij ons werken?

Werken bij Syndesmo is uitdagend. We stellen hoge eisen aan onze mensen, maar daar staat veel tegenover:
ruimte om lef te tonen, om fouten te maken, om nieuwe dingen te proberen, om te ondernemen.

Expert Mobiliteit & Advies

Commotion Square zoekt voor haar merken Syndesmo en &Morgen een nieuwe collega, een:

Expert Mobiliteit & Advies

adviesvaardige analyticus –

Adviesvaardige analyticus? Is dat niet tegenstrijdig? Ja. En zo combineer je nog wel meer eigenschappen die elkaar op het eerste oog lijken uit te sluiten. Je bent dus niet alledaags en dat is precies wat we zoeken.

Aan de ene kant heb je het vermogen om lease- en mobiliteitsregelingen uit te pluizen en op een nog slimmere manier weer in elkaar te zetten. Je vernieuwt en doorbreekt de standaard. Aan de andere kant heb je flair en een sprankelende manier om je klant mee te nemen in je advies. Je bent iemand die verbindingen kan leggen tussen mensen met verschillende belangen. Bijvoorbeeld tussen gemeenten en bedrijfsleven of tussen directie en OR.

Waarom? We realiseren winst voor bedrijven, werknemers en de omgeving/klimaat.

 • Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan hun ambities als het verhogen van de flexibiliteit, het reduceren van de CO2-footprint en het vergroten van de productiviteit.
 • Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress.
 • Winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact en minder CO2-uitstoot.

Over Syndesmo en &Morgen

Syndesmo brengt beweging en verandering. Wij zijn experts op het gebied van veranderen én van mobiliteit (zakelijk reizen). De werkgeversdoelstellingen staan voor ons centraal. We begeleiden het proces naar ander (reis)gedrag van hun medewerkers. We verbinden mensen met elkaar. Binnen de organisatie en zo nodig erbuiten. Zo werken we daadkrachtig aan betrokkenheid en draagvlak. Verwacht van ons geen dikke rapporten, wel een andere manier van kijken.

&Morgen helpt overheden bij hun uitdagingen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit, ruimte en stedelijke logistiek. We hebben een sterke visie op de toekomst, en kijken daardoor ook op een eigenzinnige manier naar het heden. Naast de inhoudelijke kennis en visie zorgen wij altijd voor een excellent proces- en projectmanagement, zoeken samenwerking met relevante en soms onverwachte belanghebbenden, en zorgen uiteindelijk voor échte verandering: meer ruimte voor mensen.

Samen zijn wij Commotion Square. Onze gezamenlijke thuisbasis bij Utrecht CS is een open, warme en leuke plek. Zowel de 26 collega’s als onze klanten en relaties komen er graag.

Tot je verantwoordelijkheden behoren onder meer

 • Werkgevers adviseren over passende mobiliteitsoplossingen.
 • Nieuwe (mobiliteits- en lease) regelingen ontwikkelen. Je brengt deze op een innovatieve manier voorbij de standaardregelingen.
 • Samenwerken met en verbinden van allerlei partijen, zowel binnen als buiten de organisatie van de klant. Meestal in de vorm van een project.
 • Workshops en inspiratiesessies begeleiden bij en voor de klant.
 • Relatiebeheer en het werven van nieuwe klanten.
 • De dienstverlening van Syndesmo helpen vernieuwen.

Wat wij van je vragen

 • Je werkt en denkt op WO-niveau.
 • Je opleiding kan op het gebied van HR of Facility Management liggen. Maar eigenlijk ben je daar iets te analytisch voor.
 • In elk geval heb je ca 3 jaar werkervaring op het gebied van mobiliteit.
 • Ook heb je ervaring in de rol van adviseur: je helpt beslissers met jouw expertise en overtuigingskracht. Hiermee maak je echte impact.
 • Het opstellen van een business case kent geen geheimen voor je. Cijfermatig ben je bovengemiddeld vaardig.
 • Je weet te inspireren en groepsprocessen te faciliteren. Hierdoor weet je samen te werken met verschillende partijen die vaak tegengestelde belangen hebben.

Wat wij je bieden

 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei, een losse en informele cultuur met humor, weinig regels, flexibele werktijden en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een contract voor een jaar met een marktconform salaris. We streven ernaar je daarna een vast dienstverband aan te kunnen bieden.
 • Een flexibele en passende reiskostenvergoeding waarmee we vitaal en klimaatbewust reizen stimuleren. Ons kantoor ligt in het centrum van Utrecht op 1 minuut lopen vanaf het centraal station.
 • De mogelijkheid om zowel voor bedrijfsleven te werken als voor overheden.

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Sven Wansink: sven.wansink@enmorgen.nl. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek van maximaal een uur. Zetten we de volgende stap met elkaar, dan ontvang je een casus en vragen we je een pitch voor te bereiden van ca 20 minuten over de aanpak die je voor ogen hebt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hollestelle 06-5512 4645 of jos.hollestelle@syndesmo.nl

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

nieuw talent

open sollicitaties welkom

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Jos Hollestelle. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je open sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hollestelle (06 551 24 645)

 

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Laat ons weten wat je bij ons verwacht te kunnen leren én welke bijdrage je denkt te kunnen leveren. Studeer je een andere discipline en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail ons gerust!
We zijn voorzien tot najaar 2018, daarna hebben we weer plek.

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de vacature voor een Adviseur Mobiliteitsmanagement (Regio Noordoost).