030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Visie Syndesmo

We brengen bedrijven in beweging op het gebied van mobiliteitsbeleid, wagenpark, parkeerbeleid en reiskostenregelingen. Dit doen we, omdat mobiliteit grote impact heeft op de werknemers, de werkgever en op onze omgeving.

Door anders naar mobiliteit te kijken willen we reisgedrag veranderen en winst  behalen. Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan de ambities en de efficiëntie vergroot. Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress. En winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact. Dit vereist een samenhangende set aan maatregelen op gebied van regelingen, voorzieningen en gedrag.

Dit doen we door een bewezen en betrouwbaar proces dat daadwerkelijk leidt tot ander reisgedrag. Samen met jou geven we met ons mobiliteitsadvies vorm aan mobiliteit binnen jouw organisatie, van het eerste idee tot aan de implementatie/evaluatie. Met een team van experts op het gebied van mobiliteit en gedrag.

Wil je vrijblijvend sparren over jouw uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit? Neem dan contact met ons op.

Brede kijk op mobiliteit

Syndesmo vormt samen met onze collega’s van &Morgen Commotion Square. Daarbij richten wij ons als Syndesmo op het bedrijf (werkgevers, private sector) en &Morgen op de stad (overheden, publieke sector). Door deze samenwerking zitten wij bovenop ontwikkelingen bij gemeentes, kennen we de weg naar subsidies en spreken we de taal van de overheid. Daar pluk jij de vruchten van!

Ons team
Onze netwerkpartners