030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Ons advies

Bij ons vind je veranderaars. Mensen die kunnen verbinden: hoofd en hart, analyse en gevoel. Mensen die bovendien alles weten over zakelijke mobiliteit binnen organisaties. Waar wij u bijvoorbeeld mee kunnen helpen?

 

Beter parkeermanagement

Ervaar je een structureel of tijdelijk tekort aan parkeerplaatsen of verwacht je dat in de nabije toekomst? Heb je de parkeerkosten de laatste jaren sterk zien stijgen en wil je daaraan een halt toeroepen? Of zorgt de toename van elektrische auto’s tot een dagelijkse strijd om de schaarse laadpalen?

Geoptimaliseerd wagenpark

Hoe ga je om met de roep van medewerkers om meer flexibiliteit in hun keuze van vervoer en hoe stel je de medewerker echt centraal, waardoor je de aantrekkelijkheid als werkgever vergroot? Welke consequenties hebben zwevende leaserijders en lifeplanning op de samenstelling van een wagenpark?

Effectief mobiliteitsbeleid

Hoe blijf je als werkgever aantrekkelijk? Vrijheid van mobiliteitskeuze wordt steeds belangrijker in het arbeidsvoorwaardenbeleid. Hoe speel je in op de wensen van (potentiële) medewerkers naar meer flexibiliteit en duurzaamheid bij hun mobiliteitskeuze? Bied je nog steeds standaard een leaseauto?