030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Nieuwe directeur bij Syndesmo en &Morgen

‘Elke twee jaar wisselen houdt onze organisatie in beweging’

De mobiliteitsexperts van Syndesmo en &Morgen hebben sinds 1 januari een nieuwe directeur: Frank Steijn. Hij neemt het stokje over van Rob de Vree (&Morgen) en Ruud de Groot (Syndesmo) die als adviseur in dienst blijven. Frank Steijn werkt al jaren bij Syndesmo en &Morgen: “Elke twee jaar wisselen we onderling het directeurschap af. We brengen graag beweging bij onze klanten en in de projecten waarin we werken. In het kader van ‘practice what you preach’ willen we zelf ook in beweging blijven. Dat geldt niet alleen voor het directeurschap maar ook voor onze medewerkers én onze arbeidsvoorwaarden.”

Nieuw talent

Steeds meer overheden en werkgevers doen een beroep op de expertise van Syndesmo en &Morgen. Daarom zijn wij blij dat we nieuwe talenten aan ons weten te binden. Afgelopen maand verwelkomden we Eline Korthof, Mirjam de Keizer, Derk van Achterberg en Jan-Joost van Eeuwijk. Met deze professionals versterken we onze expertise op het gebied van parkeren, mobiliteitsmanagement, procesmanagement en veranderingen organiseren. Mirjam de Keizer: “Als ideeënkweker help ik Syndesmo &Morgen om op zoek te gaan naar vernieuwing en ‘om een bochtje’ te denken.” Eline: “ik wilde eerst de sfeer in de organisatie proeven en liep een middag mee. Het enthousiasme en de passie waarmee mijn collega’s projecten uitvoeren, trok mij over de streep.”

Geen vakantiedagen meer

Ook in hoe we onszelf organiseren blijven we vernieuwen. Frank Steijn: “We hebben de vakantiedagen afgeschaft. Onze experts zijn niet alleen vrij om zelf te bepalen waar en wanneer ze werken, maar ook wanneer en hoeveel ze vrij nemen. We geloven dat het goed is voor onze organisatie om talenten steeds op andere delen van ons werk in te zetten en geven ze de verantwoordelijkheid en de kansen om te groeien. Sterker nog: professionele en persoonlijke ontwikkeling is een eis.” Uiteraard blijven we ook nieuwe wegen inslaan als het gaat om mobiliteit. Zoals intelligente mobiliteit en het organiseren van veranderingen.

Nieuwsgierig? We praten graag eens met je door!