030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Mobiliteitsbudget

Een persoonlijk mobiliteitsbudget: hoe pakt u het aan?

Een persoonlijk mobiliteitsbudget voor de medewerkers, dat is jullie streven. Maar u hebt veel vragen en waarschijnlijk ook twijfels. Geven we iedereen een budget of alleen bepaalde groepen medewerkers, zoals de leaserijders? Welke variant(en) kiezen we? Hoe zorgen we ervoor dat het eerlijk is, ook voor mensen die veel onderweg zijn? Gaat zo’n budget echt voor ander (reis)gedrag zorgen? U ziet op tegen het aankomende traject: u mist de inhoudelijke expertise en vreest voor veel onrust en weerstand onder uw collega’s.

Syndesmo helpt met de ontwikkeling en invoering van mobiliteitsbudgetten. Met actuele expertise en veel gevoel voor de belangen en behoeften van de medewerkers.

mobiliteitsbudget, persoonlijk mobiliteitsbudget, reisgedragHet mobiliteitsbudget kan een krachtig instrument zijn om jullie organisatie-doelen te bereiken. De wijze waarop u mobiliteitsbudgetten vormgeeft, hangt sterk af van jullie ambities. Staat keuzevrijheid en aantrekkelijk werkgeverschap centraal dan zal het mobiliteitsbudget wezenlijk anders zijn opgebouwd dan wanneer bijvoorbeeld duurzaamheid jullie leidende motief is.

Waarom een mobiliteitsbudget?

Onze eerste stap is altijd om jullie drijfveren helder te krijgen. Waarom willen jullie mobiliteitsbudgetten invoeren? Dit is de basis om samen met jullie de juiste regeling te ontwerpen en succesvol implementeren. Bent u benieuwd wat een mobiliteitsbudget voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze expert Ronald Postma via ronald.postma@syndesmo.nl