030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Mobiliteitsbeleid

De weg naar flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid

Je wil als werkgever aantrekkelijk blijven voor je huidige én nieuwe medewerkers door veel keuzevrijheid te bieden. Je wil een beleid dat past bij jullie ambities op het gebied van duurzaamheid of vitaliteit. Daarom kies je voor een flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid.

Vragen waar veel werkgevers mee worstelen:

  • Moet ik nog wel standaard een leaseauto blijven aanbieden?
  • Hoe zorg ik ervoor dat het beleid eerlijk is, in de pas loopt met de bedrijfsdoelstellingen én fiscaal en juridisch blijft kloppen?
  • Ik wil het beleid wel veranderen, maar hoe vermijd ik de onrust of weerstand die dat ongetwijfeld met zich meebrengt?
  • Hoe krijg ik iedereen mee en waar begin ik?
  • Hoe zorg ik dat het niet alleen bij nieuw beleid blijft maar dat medewerkers hun reisgedrag ook echt gaan aanpassen?

Van analyse en advies tot realisatie en interne communicatie: samen met onze experts breng jij beweging in het reisgedrag van je medewerkers. Op een manier die past bij jullie ambities en doelstellingen. Of het nu draait om bijvoorbeeld alleen fietsen of parkeren of om jullie hele zakelijke mobiliteit.

Aan de slag met een nieuw flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid

Hoe organiseer je besluitvorming en draagvlak?

Download deze inspiratiepaper

Flexibel mobiliteitsbeleid

Steeds meer werkgevers maken werk van een flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid met meer keuzevrijheid. Omdat medewerkers regelmatig blijven thuiswerken, omdat het vaak veel efficiënter kan en omdat mobiliteit grote kansen biedt om de CO2-uitstoot te reduceren. Ook je mobiliteitsbeleid moderniseren? Zó pak je dat aan.

Parkeerbeleid

Te weinig parkeerplaatsen, de parkeerkosten stijgen maar door, een tekort aan laadpalen: het leidt tot frustraties bij je medewerkers, klanten, bezoekers én jezelf. Met een transparant en eerlijk parkeerbeleid breng je vraag en aanbod weer met elkaar in balans en verlaag je met zo min mogelijk onvrede de kosten.

Fietsbeleid

Trends duurzame mobiliteit

Je medewerkers op een meer vitale en duurzame manier laten reizen, dat kan met fietsstimulering. Maar je wil wel een fietsbeleid dat echt zoden aan de dijk zet en verder gaat dan zo nu en dan een losse probeeractie of fietskorting. Help je medewerkers blijvend in het zadel met ons stappenplan fietsstimulering.