030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Webinar | Hoe richt je tijd- en plaatsonafhankelijk werken goed in?

Home Synlabs Webinar | Hoe richt je tijd- en plaatsonafhankelijk werken goed in?

Webinar | Hoe richt je tijd- en plaatsonafhankelijk werken goed in?

Thuiswerken: is het een lust of een last? Aan de ene kant: geen reistijd en een betere werk-privé balans. Aan de andere kant: het missen van collega’s en juist een vervaagde grens tussen werk en privé (en dus minder balans?). Voor iedereen is het anders. Iedere werknemer heeft zijn/haar eigen wensen en voorkeuren, mede gebaseerd op zijn/haar persoonlijke en thuissituatie.

Thuiswerken – of liever gezegd ’tijd- en plaatsonafhankelijk werken (TPOW)’ – is zeer actueel als gevolg van de coronapandemie. De verwachting is bovendien dat het een blijvertje is. Wat dan de ideale situatie na de pandemie is? Een flexibele werkvorm waarbij we zo’n twee dagen per week thuiswerken. Dit heeft invloed op onze manier van werken én reizen. Hoe pak je dit als werkgever slim aan?

Op donderdag 3 december 2020 helpen Tako de Jong en Tanja van Kooten je op weg. Zo geef je thuiswerken eenvoudig en goed vorm in jouw organisatie, én geef jouw medewerkers een (letterlijk?) steuntje in de rug. Benieuwd? Meld je gratis aan!

Aanmelden

Date

03-12-2020
Expired!

Time

12:00 - 12:45

Cost

Geen

Location

Online