030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Jubileum

Van kleine spelers tot nationale expert in mobiliteit en gedrag

Syndesmo en &Morgen zijn jarig, we zijn 10 jaar!
Al 10 jaar zijn we een uniek bureau met een enorme dosis ervaring
op het gebied van mobiliteit en gedrag.
En dat vieren we – een jaar lang – samen met jou.
Met mooie verhalen, kadootjes én een super tof evenement in het najaar van 2022.

“Mobiliteit staat nooit stil”

Onze directeuren Annemieke Stoppelenburg en Ruud de Groot blikken terug én vooruit op ons uitdagende vakgebied. Waar het vroeger vooral ging om het oplossen van files, gaat het nu over duurzame ambities van werkgevers en over aantrekkelijke, leefbare en bereikbare steden. Over mobiliteitshubs, deelauto’s, samenwerking en gedragsverandering van reizigers. En – met de coronapandemie als cruciale aanjager – over hybride werken.

Lees verder

Syndesmo en &Morgen: een goed huwelijk

We vonden elkaar aardig en al snel werden we verliefd. Het bleek échte liefde: we vulden elkaar goed aan! We werden onafscheidelijk en gingen samenwonen. Uiteindelijk besloten we te trouwen en definitief samen verder te gaan. Maar wist je dat daarvoor in 1998 het eerste zaadje al werd geplant?

Bekijk de video

Tijdens ons jubileumjaar blikken we met een aantal relaties terug – en vooruit.

ANWB: ‘Een flexibel mobiliteitsbeleid, dat past bij onze organisatie’

Sinds de coronapandemie en het thuiswerken gaan steeds meer organisaties over op een flexibel mobiliteitsbeleid. Medewerkers kiezen dagelijks of en hoe ze reizen voor hun werk en krijgen de werkelijke kosten vergoed. De ANWB liep voorop: die begon in 2019 al met de voorbereiding van een flexibel mobiliteitsbeleid. Het nieuwe beleid ontstond vanuit het hart van de organisatie, vertellen Simone Eeken en Jan Jaap Krijtenburg, tijdens het interview bij Syndesmo in Utrecht.

Lees verder