030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Webinars en podcasts

Interne communicatie bij mobiliteitstrajecten

Als je een nieuw mobiliteitsbeleid wil ontwikkelen of binnen je organisatie aan de slag gaat met concrete acties of maatregelen, dan is communicatie met je medewerkers van essentieel belang. Onze communicatie- en gedragsexpert Sandra de Geeter neemt je in dit praktische webinar mee in de communicatievraagstukken die verandertrajecten met zich meebrengen. Wat kun jij doen om meer grip te krijgen op weerstanden? Welke middelen en kanalen zet je in? En hoe kom je tot een goede communicatieboodschap?

Een goede communicatieaanpak helpt je om medewerkers mee te nemen in de drijfveren van de organisatie. Om hen te informeren over de concrete veranderingen. Om ervoor te zorgen dat medewerkers zich gehoord en begrepen voelen. Of om hen te stimuleren om die nieuwe OV-kaart of deelfiets ook daadwerkelijk te laten gebruiken. Interne communicatie is een kritische succesfactor!

Luister de podcast

 

Bekijk het webinar

Sandra de Geeter

Over Syndesmo

De mobiliteitsexperts van Syndesmo ondersteunen werkgevers bij het opstellen en uitvoeren van nieuw mobiliteitsbeleid. Onafhankelijk en objectief.

Meer weten? Neem contact op met mobiliteitsexpert Sandra de Geeter (0655124655).

Neem contact met mij op