030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Webinars en podcasts

Hoe richt je hybride werken goed in?

Thuiswerken: een lust of een last? Aan de ene kant: geen reistijd en een betere werk-privé balans. Aan de andere kant: het missen van collega’s en juist een vervaagde grens tussen werk en privé (en dus minder balans?). Voor iedereen is het anders. Iedere werknemer heeft zijn/haar eigen wensen en voorkeuren, mede gebaseerd op zijn/haar persoonlijke en thuissituatie.

Thuiswerken – of liever gezegd ‘hybride werken’ – is zeer actueel als gevolg van de coronapandemie. Vanuit verschillende onderzoeken die de afgelopen periode plaatsvonden is de verwachting dat thuiswerken een blijvertje is. Wat dan de ideale situatie na de pandemie is? Een flexibele werkvorm waarbij we zo’n twee dagen per week thuiswerken. Dit heeft invloed op onze manier van werken én reizen. Hoe pak je dit als werkgever slim aan?

Tako de Jong en Tanja van Kooten helpen je op weg. Zo geef je thuiswerken eenvoudig en goed vorm in jouw organisatie, én geef jouw medewerkers een (letterlijk?) steuntje in de rug. Benieuwd?

 

Over Syndesmo

Syndesmo ondersteunt werkgevers bij het opstellen en uitvoeren van nieuw werk- en mobiliteitsbeleid. Onafhankelijk en objectief.

Meer weten? Neem contact op met expert werken en reizen: Tako de Jong (0654378775).

Neem contact op met Tako

Bekijk ook