030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Webinars en podcasts

Slim beheersen van je fleetkosten

Het leasewagenpark is voor organisaties een enorme kostenpost. Tijdens de looptijd van het contract met de leasemaatschappij kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Ook het gedrag van de berijder kan de dagelijkse kosten beïnvloeden. Zelfs als leaseauto’s stilstaan (zoals in deze crisisperiode), lopen de meeste kosten door. In dit webinar krijg je veel praktische tips, waarmee je op lange én korte termijn flink kunt besparen op je wagenpark. En dat is nu misschien wel belangrijker dan ooit!

Wil je je niet langer laten verrassen? Wil je een kijkje krijgen in het verdienmodel van de leasemaatschappij? Wil je inzicht krijgen in alle, deels verborgen, kosten? Luister dan naar de podcast of kijk naar het webinar van onze fleetexpert Marc van der Seijs. Marc begeleidt onder meer wagenparkaanbestedingen, zoals voor Dura Vermeer en BPD. Hij werkte zelf meer dan 12 jaar bij diverse leasemaatschappijen.

Luister de podcast

 

Bekijk het webinar

Over Syndesmo

De mobiliteitsexperts van Syndesmo ondersteunen werkgevers bij het opstellen en uitvoeren van nieuw mobiliteitsbeleid. Onafhankelijk en objectief.

Meer weten? Neem contact op met mobiliteitsexpert Marc van der Seijs (0636324849).