030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Fleet review

Grip op uw wagenparkkosten

In uw jaarlijkse mobiliteitsuitgaven staan de kosten van uw wagenpark zeker in de top 5. Deze kosten lopen door verschillende oorzaken vaak ook nog eens behoorlijk op tijdens de looptijd van uw contract. Daarnaast beïnvloedt het gedrag van uw zakelijke rijders de dagelijkse kosten ook nog eens aanzienlijk, in zowel positieve als negatieve zin.

Resultaat

Met de Fleet Review in de hand weet u precies welke maatregelen u moet nemen om (het gebruik van) uw wagenpark te verbeteren en te moderniseren tegen minder kosten.

Fleet Review

Met de Fleet Review krijgt u een grondige analyse van uw wagenpark waarmee u de juiste (onafhankelijke) keuzes kunt maken. U ontvangt advies over onder andere uw autoregeling, de autokeuze, contractkeuzes en hoe elektrisch vervoer op te nemen in uw beleid. Samen sporen we zichtbare en onzichtbare kosten op en gaan we in op gedragsverandering, duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en de laatste ontwikkelingen.

Samen met u maken we inzichtelijk welk reisgedrag welke kosten met zich meebrengt, laten we u zien hoe u daarop kunt anticiperen en welke verantwoordelijkheden u kunt neerleggen bij uw zakelijke rijders. Natuurlijk beoordelen wij uw wagenpark ook op duurzaamheid en geven we u inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen. Tenslotte adviseren wij u ook over de tevredenheid van uw zakelijke rijders aangezien belangrijke keuzes grote impact kunnen hebben hierop.