030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Webinars en podcasts

Fiets en fiscaliteit

Een leasefiets/e-bike voor je medewerkers, maar hoe zit dat fiscaal? En hoe zit het tegenwoordig met het fietsplan? En welke ruimte biedt de WKR? Wil je meer weten over de fiscale mogelijkheden om je medewerkers een (lease)fiets, e-bike of een vergoeding te geven? Luister dan naar de podcast of kijk naar het webinar ‘Fiets & Fiscaliteit’.

In een half uur vertelt onze adviseur Marjolein van der Stok over mogelijkheden die je als werkgever hebt om fietsen naar het werk te faciliteren en stimuleren, met daarbij de focus op de fiscale aspecten. Je hoort de ins en outs over de leasefiets, de fiets van de zaak, de renteloze lening, de kilometervergoeding en het cafetariamodel. Een podcast en webinar met veel informatie, dus houd pen en papier bij de hand! De informatie en praktische tips helpen je om binnen jouw organisatie weloverwogen keuzes te maken!

Luister de podcast

 

Bekijk het webinar

Over Syndesmo

De mobiliteitsexperts van Syndesmo ondersteunen werkgevers bij het opstellen en uitvoeren van nieuw mobiliteitsbeleid. Onafhankelijk en objectief.

Meer weten? Neem contact op met mobiliteitsexpert Marjolein van der Stok (0655466412).