+31 (0)30 25 23 929       Mariaplaats 4b, Utrecht

Evaluatie mobiliteitsbeleid:
Het moment om de balans op te maken

Met veel aandacht voor uw mensen gecombineerd met onze actuele kennis

Evaluatie

Wij vernieuwden samen met u het mobiliteitsbeleid. Daarbij implementeerden we met u nieuwe regelingen, voorzieningen, verleidingen, beloningen en maatregelen . Na al deze inspanningen wilt u weten waar u nu staat. Leverde deze aanpassingen op wat u voor ogen had? Is het beoogde effect behaald? Of ligt u nog op koers? Hoe ervaren de medewerkers het nieuwe beleid? Waar kunt u bijsturen? Waar zitten de verbeterpunten?

Oog voor mensen

Wat u vraag/behoefte ook is, dit mag u altijd van ons verwachten: iemand met inhoudelijke deskundigheid én veel oog voor het proces en de mensen. Iemand die mensen met elkaar verbindt en uitgaat van hoofd én hart. Een doorpakker, die streeft naar resultaat en zorgt voor beweging binnen uw organisatie.

syndesmo-iconen_groen_0003_pijlen

Evaluatie mobiliteitsbeleid

Syndesmo laat u zien waar uw organisatie staat één jaar na de ontwikkeling en
implementatie van het nieuwe mobiliteitsbeleid of de praktische uitrol ervan. De
ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan momenteel razendsnel. Dit in
combinatie met de gewenste gedragsverandering binnen uw organisatie vraagt
om een kort toetsingsmoment voor uw organisatie.

Balanceren tussen cijfers en beleving

Een goede evaluatie bestaat uit een balans van “harde” en “zachte” elementen. Zowel op inhoud als in het proces. Wat zijn de resultaten van het nieuwe beleid: wat geeft uw organisatie nu uit aan mobiliteitskosten ten opzichte van de start, hoe groot is nú het aandeel CO2 uitstoot van personen mobiliteit van het totale aandeel? Allemaal belangrijke zaken die te becijferen zijnMaar wat vinden uw medewerkers van het nieuwe beleid? Hoe ervaren zij het, wat vinden zij van hun nieuwe reiswijze? Zijn zij tevreden over de geboden voorzieningen, de wijze waarop uw organisatie het beleid veranderde. Hebben zij aanbevelingen, juist vanuit hun praktijk ervaring?

Deze “zachte” elementen zijn minstens zo belangrijk, want uw medewerkers zijn mede bepalend voor het succes

Onze evaluatie geeft u een duidelijk overzicht van successen, leerpunten en ontwikkelingen waarop u kunt bijsturen. Door dit te combineren met een toetsing aan de laatste trends en ontwikkelingen binnen mobiliteit garanderen wij u een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid!