030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Doe ook mee met Autoloze Dinsdag op 11 juni!

Op 11 juni 2019 organiseert Enexis Groep weer een landelijke Autoloze Dinsdag. De 1ste keer, op 12 juni 2018, was een groot succes! Meer dan 24 organisaties deden mee, met in totaal 35.000 medewerkers. Dit leverde een CO2-reductie van 350.000 kilogram op! Sluit ook jouw organisatie aan bij onze duurzame beweging en schrijf je nu in voor Autoloze Dinsdag op 11 juni 2019!

Op de Autoloze Dinsdag kiezen zoveel mogelijk mensen voor een duurzaam alternatief voor de auto. Medewerkers gaan op de fiets, te voet, met het OV of carpoolend naar het werk, of ze werken een dag thuis. Hiermee bespaar je veel CO2-uitstoot én ervaren medewerkers hoe het is om anders naar het werk te reizen. Enexis heeft ook nog eens een handige communicatie-toolkit gemaakt. Meedoen is dus heel eenvoudig!

Doe mee

Hoe meer bedrijven meedoen, hoe meer impact Autoloze Dinsdag heeft. En hoe meer CO2-uitstoot we besparen. Doe je ook mee? Klik hieronder op de knop inschrijven en meld jouw bedrijf aan. Je ontvangt dan meer informatie waaronder een handige communicatie toolkit.

Inschrijven

Communicatie toolkit

Enexis ontzorgt je waar mogelijk met een communicatie-toolkit en best practices uit hun eigen ervaring. De manier waarop jouw bedrijf invulling geeft aan de dag ligt open. Klik hieronder op de knop om de toolkit te downloaden.

Toolkit

De ervaringen van Enexis zelf

Enexis Groep heeft al eerder, in samenwerking met Syndesmo’s mobiliteitsexpert Jos Hollestelle, voor haar eigen medewerkers in 2017 drie Autoloze Dinsdagen gehouden. Dit leverde een daling op van 72% in het autogebruik. Een groot gedeelte (40%) van de medewerkers werkte thuis, ongeveer 20% kwam met het openbaar vervoer en 15% besloot om de fiets te pakken. Om thuis te kunnen werken, werd er massaal gebruik gemaakt van Skype en telefoon.

Kijk voor meer informatie op www.autolozedinsdag.nl