030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Detachering

Zoek je een ervaren mobiliteitsexpert die jou helpt om je mobiliteitsambities te vertalen naar concrete acties? Schakel dan de hulp in van een van onze implementatiemanagers of ondersteuners. Je wilt bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuwe locatie die vraagt om een totaal ander mobiliteitsbeleid of je wilt de doelstellingen op klimaat en CO2-reductie concretiseren naar beleid. Onze begeleiding kan uiteenlopen van het verzorgen van het programmamanagement tot heel specifiek de aanbesteding van bijvoorbeeld de mobiliteitskaart of het wagenpark. Als we het programmamanagement verzorgen sturen we een multidisciplinair team vanuit jouw organisatie aan, mogelijk aangevuld met specialistische kennis vanuit jou.

Een andere vorm van ondersteuning is die van hands on ondersteuner. Onze medioren beschikken over veel know-how en praktrische kennis om jou te ondersteunen bij het realiseren van maatregelen

Implementatie- en programmamanager

Met een implementatie- en programmamanager van Syndesmo haal je heel wat in huis. Zoals uitgebreide kennis van de markt en van fiscaliteiten. Maar ook een schat aan ervaring, opgedaan bij andere organisaties. Plus dat hij weet hoe je het reisgedrag van jullie medewerkers het beste kunnen beïnvloeden. Samen krijgen jullie je nieuwe beleid van het papier af zodat jij je ambities kunt realiseren.

De Syndesmo expert begeleidt je programma professioneel en verbindt mensen, belangen en thema’s. Deze deskundige is gepokt en gemazeld in de wereld van mobiliteit. Door zijn ruime ervaring kan hij zich goed verplaatsen in de verschillende stakeholders en verbindt hij HR, FM, OR en directie. Hij heeft intensief contact met de verschillende afdelingen en projecten en bewaakt samen met jou als opdrachtgever de strategische koers.

Hands-on ondersteuning

Ben je – ook – op zoek naar praktische ondersteuning? Onze junioren en medioren nemen je veel uitvoerende taken uit handen. Zij realiseren bijvoorbeeld samen met jullie mobiliteitsvoorzieningen, begeleiden pilots, ontwikkelen gedragsinterventies of voeren een tevredenheidsonderzoek uit onder jullie medewerkers. Doordat wij inmiddels bij honderden organisaties in de keuken hebben gekeken, beschikken we over veel praktische kennis en concrete voorbeelden.

Onze kracht

  • We beschikken over een groot netwerk van zowel aanbieders als werkgevers die hun praktische kennis kunnen delen
  • We hebben een deskundig team met uiteenlopende expertises.
  • Zowel op projectbasis als op detacheringsbasis zijn onze collega’s beschikbaar
  • We zijn onafhankelijk en hebben geen (financieel) belang bij eventuele productaanbieders

Vrijblijvend sparren over ondersteuning door Syndesmo?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek met een van onze mobiliteitsexperts. We verkennen graag of we ook jou kunnen helpen bij een mobiliteitsbeleid dat werkt. Of dit nou duurzamer, flexibeler, kostenefficienter of jouw parkeerprobleem moet oplossen: ons team van ruim 15 mobiliteitsexperts staat voor jou klaar.