030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Nieuw: in 4 weken helpt Syndesmo je naar coronamobiliteitsbeleid

  • Interactieve sprint-aanpak
  • Binnen 4 weken klaar
  • Met experts op het gebied van mobiliteitsbeleid en gedragsbeïnvloeding
  • Fixed price, geen verrassingen

Ga nu aan de slag met je tijdelijke beleid!

Je bereidt je waarschijnlijk voor op een versoepeling van de coronamaatregelen. Veel werkgevers denken na hoe medewerkers op de werkvloer 1,5 meter afstand kunnen houden zodat ze veilig kunnen werken. Maar hoe reizen je medewerkers straks veilig naar het werk? De 1,5 meter samenleving heeft grote impact op het woon-werk en zakelijk verkeer.

Syndesmo helpt je met een interactieve sprint-aanpak binnen 4 weken naar een tijdelijk coronamobiliteitsbeleid.

Voorlopig zijn we nog niet van het coronavirus af. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je medewerkers ziek worden als ze weer vaker naar hun werkplek komen. Het openbaar vervoer lijkt niet meer zo aantrekkelijk, bovendien zal de capaciteit in de trein en bussen maximaal 40%* zijn. De auto lijkt een ‘coronaveilige’ manier van reizen. Meer auto’s leiden echter tot nog meer drukte op de wegen én op de vaak toch al beperkte parkeerplekken. De onrust onder forenzen, vooral OV-reizigers, neemt toe. Als werkgever heb je een belangrijke verantwoordelijkheid. Hoe pak je dit aan? Wij helpen je bij de ontwikkeling van je coronamobiliteitsbeleid.

Snel, daadkrachtig en pragmatisch, precies wat je in deze periode nodig hebt.

Dankzij onze interactieve sprint-aanpak heb je binnen 4 weken de benodigde analyses én het tijdelijke beleid op papier. Geen knip-en-plak-werk, maar afgestemd op jouw organisatie en de gewenste bezetting. Dat geeft rust en duidelijkheid. Voor jou als werkgever én de medewerkers.

Meer weten? Direct aan de slag? Neem contact op met onze adviseur Jos Hollestelle, jos.hollestelle@syndesmo.nl, 06-5512 4645.

* Bron: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge, 6 mei 2020

‘Mijn medewerkers mogen straks weer naar het werk toekomen. Help!’

Neem contact op

Lees ook