030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 5
3521 AZ Utrecht
(030) 25 23 929
info@syndesmo.nl

Routebeschrijving

Lopend vanaf CSMet de fietsMet het OVMet de auto

Vrijblijvend sparren over de uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit?

We komen graag met je  in gesprek om te kijken hoe we je kunnen helpen bij  vraagstukken op het gebied van zakelijke mobiliteit. Of dit nu gaat over een totale visie op het gebied van mobiliteit of over parkeerbeleid, de reiskostenregeling, het wagenpark of overkoepelende thema’s als flexibiliteit of duurzaamheid. We lichten onze aanpak en visie graag toe in een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek. Dus ben je benieuwd naar onze aanpak of wil je eerst eens vrijblijvend sparren?

Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via 030 25 23 929 of info@syndesmo.nl

Maandelijks slimme tips in je mailbox? Laat je mailadres achter.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Emailadres*
Voornaam
Achternaam
Organisatie
Onze nieuwsbrief met mobilitynieuws verschijnt maandelijks.

Bedankt voor het inschrijven voor de mailinglijst!

Je bent van harte welkom op ons kantoor

Kantoor Syndesmo &Morgen WTC UtrechtOnze thuisbasis is het nieuwe WTC-gebouw, pal naast station Utrecht Centraal. Een plek waar we elkaar ontmoeten, waar we kunnen werken en waar ook onze relaties van harte welkom zijn. Om te overleggen, te flexwerken of gewoon voor een kop van onze heerlijke koffie. Door de coronapandemie zijn we momenteel natuurlijk veel minder op kantoor, stem je bezoek even met ons af.

Hoe kom je bij ons?

Heel simpel! Kom je met het OV? We zitten pal rechts naast de uitgang Jaarbeursplein van het Centraal Station. We zitten op de vijfde verdieping.

Je fiets kun je gratis stallen in fietsenstalling Jaarbeursplein, precies onder het WTC.

Kom je met de auto? Je kunt de auto kwijt in diverse parkeergarages in de buurt van ons kantoor. De dichtstbijzijnde is Parkeergarage Croeselaan: adres Croeselaan 14 P. De kosten zijn rond de €4,- per uur.

Goedkopere opties zijn de P+R Westraven, dan reis je in een kwartier met het OV naar ons kantoor. Een hele dag parkeren, incl. tramreis kost dan €5,- (voor max. 5 personen in de tram). Een andere mogelijkheid is om gratis te parkeren bij Station Breukelen en vandaar de trein pakken.