030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 5
3521 AZ Utrecht
(030) 25 23 929
info@syndesmo.nl

Routebeschrijving

Lopend vanaf CSMet de fietsMet het OVMet de auto

Vrijblijvend sparren over uw uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit?

We komen graag met u in gesprek om te kijken hoe we ook u kunnen helpen bij uw vraagstukken op het gebied van zakelijke mobiliteit. Of dit nu gaat over een totale visie op het gebied van mobiliteit of over parkeerbeleid, de reiskostenregeling, uw wagenpark of overkoepelende thema’s als flexibiliteit of duurzaamheid. We lichten onze aanpak en visie graag toe in een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek. Dus benieuwd naar onze aanpak of wilt u eerst eens vrijblijvend sparren? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via 030 25 23 929 of info@syndesmo.nl

U bent ook van harte welkom op ons kantoor

Kantoor Syndesmo &Morgen WTC UtrechtOnze thuisbasis is het nieuwe WTC-gebouw, pal naast station Utrecht Centraal. Een plek waar we elkaar ontmoeten, waar we kunnen werken en waar ook onze relaties van harte welkom zijn. Om te overleggen, te flexwerken of gewoon voor een kop van onze heerlijke koffie.

 

 

Hoe komt u bij ons?

Heel simpel! Komt u met het OV? We zitten pal rechts naast de uitgang Jaarbeursplein van het Centraal Station. We zitten op de vijfde verdieping.

Uw fiets kun je gratis stallen in fietsenstalling Jaarbeursplein, precies onder het WTC.

Komt u met de auto? Parkeer je auto dan in P+R Westraven en reis in een kwartier met het OV naar ons kantoor. Dit is de goedkoopste oplossing: een hele dag parkeren en reizen kost u dan €5,- (voor max. 5 personen). Een andere mogelijkheid is gratis parkeren bij Station Breukelen en vandaar de trein pakken. Uw auto kunt u ook kwijt in diverse parkeergarages in de buurt van ons kantoor. De dichtstbijzijnde is Parkeergarage Croeselaan (Croeselaan 14 P). Daar betaalt u wel rond de €4,- per uur.