030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

BREEAM

BREEAM vervoersplan

U wilt het pand van uw organisatie BREEAM laten certificeren. Daar komt veel bij kijken. U hebt bijvoorbeeld een BREEAM vervoersplan nodig: uw medewerkers moeten de mogelijkheid hebben om duurzaam te reizen. U realiseert zich dat mobiliteit een vak apart is, waarvoor specifieke en actuele deskundigheid nodig is. Bovendien wilt u niet alleen een plan hebben, u wilt vooral dat de medewerkers daadwerkelijk duurzamer gaan reizen. Maar hoe bokst u op tegen het gebruik van de ‘heilige koe’?

Syndesmo stelt met u een vervoersplan op dat aan alle voorwaarden van BREEAM voldoet. En we gaan daarbij een belangrijke stap verder: een plan met draagvlak en alle kansen om werkelijk (reis)gedrag te veranderen. 

breeam vervoersplan certificeringWij helpen u om medewerkers te verleiden om slimme reiskeuzes te maken, die aansluiten bij de ambities van uw organisatie. U behaalt hiermee de benodigde punten voor BREEAM en vooral: u krijgt mobiliteitsbeleid dat medewerkers werkelijk aanzet tot het gewenste duurzame reisgedrag.

Draagvlak en betrokkenheid

U mag van ons inhoudelijke expertise verwachten en veel aandacht voor de mensen: verbinding, draagvlak en betrokkenheid. Zo krijgt u een gedragen BREEAM vervoersplan. U leest hier meer over onze aanpak en hoe we een beweging naar duurzaam reisgedrag tot stand brengen.