030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Tim Wille

Adviseur
T 06 81 10 78 01

Tim

…in een paar zinnen:

Tim is adviseur en partner bij &Morgen en zusterbedrijf Syndesmo. Zijn achtergrond ligt bij commercie en marketing. De kennis hiervan past hij toe in de wereld van mobiliteit. Duurzamer en slimmer omgaan met mobiliteit, vertaald in kansen en opbrengsten. Met kennis van wat ondernemers drijft heeft hij ruime ervaring opgedaan in het opzetten en uitvoeren van vele mobiliteitsprogramma’s gericht op werkgevend Nederland. De rol van project- en programmamanager ligt Tim heel goed. Op het snijvlak van publiek en privaat is Tim als een vis in het water. Die verbindende rol is hem op het lijf geschreven.

…wordt blij van:

Sport en bewegen! Al ruim 30 jaar is Tim een squash fanaat. Daarnaast zit hij buiten veel op de racefiets of mountainbike. En voor het noodzakelijke onderhoud: hot-yoga! Maar belangrijk vindt hij het ook om veel tijd te hebben voor gezelligheid met zijn gezin en vrienden. Tim vindt – en maakt van – het leven een feestje!

…is typisch:

Tim is een initiator. Hij is enthousiast, heeft gevoel voor belangen en heeft een groot inlevingsvermogen. Hij zet zichzelf en anderen in beweging en heeft altijd oog voor een duurzaam resultaat. Tim werkt graag in contact met mensen en heeft een hoge gun-factor.