030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Sven Wansink

HR manager
T 06 21 39 46 04

Ik ben tien jaar lang fysiotherapeut geweest, de laatste paar jaar hiervan combineerde ik dit met een HR opleiding (Personeel & Arbeid) en stage lopen. In 1996 besloot ik mij helemaal op HR te richten. Op dit moment ben ik naast mijn HR werkzaamheden voor Syndesmo en &Morgen ook consultant op het gebied van personeelsplanning.

Syndesmo en &Morgen zetten samen een aantal professionaliseringsstappen. Als ergens geldt dat echt het verschil gemaakt wordt door de inzet, kennis, passie en betrokkenheid van de mensen, is het wel in ons vak. Op het gebied van HR liggen er prachtige kansen; kennisontwikkeling, talentmanagement en het bouwen aan een (interne) cultuur die past bij onze manier van werken bij de klant.

Het gaat eigenlijk om twee vragen; ‘wat voor bureau wil je zijn voor je klant” en “wat voor werkgever wil je zijn voor je (toekomstige) medewerkers?” Prachtig, in theorie. Echt gaaf wordt het pas als ik mijn handen uit de mouwen kan steken: problemen oplossen, advies geven en steeds een stapje verder bouwen. Voorbeelden? Juist die sollicitanten aantrekken die bij ons passen of een stijl van leidinggeven kiezen die aansluit bij de bedrijfscultuur. Het liefst doe ik dat zoveel mogelijk met medewerkers en managers om me heen en in contact met klanten.