030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Annemieke Stoppelenburg

Directeur
T 06 5156 8776

…in een paar zinnen:

Annemieke is een organisatie- en veranderexpert. Zij adviseert en begeleidt organisaties bij hun uitdagingen in de transitie naar duurzamer werken en reizen. Samen puzzelen, zoeken naar andere wegen, steeds met de mensen en hun gedrag centraal dat is wat haar drijft. Veranderingen komen vaak prachtig op papier terecht en de kunst is dan deze plannen ook ‘goed van het papier af te laten komen’. Daar ligt Annemieke’ kracht. Ze verbindt belangen en relevante spelers om veranderingen te realiseren. Het stimulerende gesprek en het eerlijke klankbord zijn haar geheime wapens.

…wordt blij van:

Avonturen -niet plannen wel beleven-, schone kunsten en lange strandwandelingen, uitdagingen, snelle auto’s, breinbrekers en samen met mooie mensen genieten van het goede leven.

…is typisch:

Vastbijten en doorzetten, echt begrijpen wat er speelt en daar slim over nadenken, dat is Annemieke. De weg ernaar toe is minstens zo belangrijk als het resultaat. Ze houdt van woorden en nog meer van daden. Daarnaast is Annemieke een echte teamspeler, maar zal ze ook vooropgaan als de situatie daar om vraagt.