030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Niek van Leeuwen

Adviseur

In een paar zinnen…

Niek is een ware mobiliteitsexpert met al bijna 20 jaar ervaring en passie voor mobiliteit. Hij heeft de afgelopen jaren onder andere kennis opgedaan door zijn rol als fleetmanager bij een grote landelijke werkgever met een top-10 wagenpark in Nederland. Door zijn kennis over zowel de vraag- als de aanbodkant van de markt kan hij doelgericht adviseren over passende en duurzame mobiliteitsoplossingen. Hij houdt hierbij altijd rekening met de grotere organisatiedoelen, zoals ‘people, planet & profit’.

Wordt blij van…

Sporten, zoals mountainbiken met vrienden in de bergen. Daarnaast gaat hij graag met zijn gezin op pad. Niek is gedreven om impact te maken door mobiliteit duurzamer, flexibeler en slimmer te organiseren, wat niet alleen zijn professionele maar ook persoonlijke passie reflecteert.

Is typisch…

Enthousiast, positief en geïnteresseerd. Niek zijn energie en positieve instelling zijn aanstekelijk. Zijn nieuwsgierigheid en interesse in nieuwe uitdagingen maken hem een waardevolle kracht in elke discussie over de toekomst van mobiliteit.