030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Mirjam de Keizer

Procesmanager
T 06 4101 7050

…in een paar zinnen:

Als projectmanager is Mirjam betrokken bij verschillende verandertrajecten, waaronder de overgang naar een nieuw mobiliteitsbeleid en de ontwikkeling van een nieuw werkconcept. Daarnaast faciliteert ze diverse workshops op het gebied van veranderen, innovatie en nieuwe ideeën. Plannen en organiseren zitten in haar DNA. Met een stiekeme liefde voor lijstjes zorgt ze voor overzicht en rust. De rol van projectmanager past haar hiermee als een jas. Naast die structuurkant denkt Mirjam ook graag ‘om een bochtje’. Door anders te kijken naar dezelfde dingen, zie je dingen die je daarvoor niet zag.

Bij Syndesmo helpt Mirjam om op zoek te gaan naar vernieuwing en om verder te denken. Ze zet daarnaast haar expertise als projectmanager in om plannen daadwerkelijk te realiseren.

…wordt blij van:

Mirjam werkt graag samen en krijgt van dat plezier energie. Naast haar werk bij Syndesmo is ze ook mede-eigenaar van ontwerpstudio Edvek waar ze akoestisch design ontwerpen. De wereld van design en het werken met haar handen geven Mirjam de afwisseling die ze nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen.

…is typisch:

Mirjam houdt van tegenstellingen, van net even anders. Ze is nieuwsgierig naar wat ze nog niet kent. Ze zet graag dingen in beweging, neemt makkelijk besluiten en geniet van succes.