030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Mick Schol

Mobiliteitsadviseur

In een paar zinnen:

Mobiliteit speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse werkleven. De transitie naar meer actieve en duurzame mobiliteit vind ik interessant. Die plannen kunnen pas slagen als de gebruikers erin meegaan. Aan de hand van analyses kijk ik waar kansen liggen en welke behoeftes de gebruiker heeft. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat: daadwerkelijk ander reisgedrag.

Wordt blij van:

In beweging zijn. Ik ben een groot sportliefhebber: zelf voetbal ik, bezoek ik wekelijks de sportschool en af en toe ga ik 10 kilometer hardlopen. Ik sta niet stil, net zoals mobiliteit nooit stilstaat. Ook sta ik niet stil in mijn werk. Ik werk graag met grafische programma’s. Hierin kan ik mijn creativiteit gebruiken in verschillende werkzaamheden. Ik werk liever verbeeldend dan een lang rapport te typen. Een beeld kan hetzelfde vertellen als duizend woorden.

Is typisch:

Ik verbind graag verschillende inzichten in een product. Samen tot iets moois én bruikbaars komen, dat motiveert mij. Verder ga ik altijd ter plekke kijken. Tijdens een locatiebezoek vallen zaken op die online niet te zien zijn. Ik maak veel foto’s en neem de bevindingen op in mijn analyses.