030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Menno van der Linden

Mobiliteits- en gedragsexpert

…in een paar zinnen:

Menno is als afgestudeerd Neuropsycholoog goed in staat om het menselijk gedrag te analyseren, zowel individueel als via (betrouwbare) enquêtering. De uitkomsten analyseert en visualiseert hij ook met veel plezier. Menno is zes jaar werkzaam geweest voor de (semi) overheid, maar zeker niet als een traditionele ambtenaar. Hij krijgt enorm veel energie van publiek-private samenwerkingen en het denken buiten de gebaande paden. Menno is geleidelijk de wereld van mobiliteit ingetrokken. Van 2018 tot 2020 was hij projectmanager Mobility as a Service in de Zuidas bij de gemeente Amsterdam. In deze rol heeft hij een groot mobiliteitsnetwerk opgebouwd. Door zijn participatie in landelijke en regionale gremia heeft hij veel gevoel voor stakeholdersmanagement en weet hij hoe belangrijk het is om gedeeld eigenaarschap van het probleem én de oplossing te creëren. Tenslotte is hij altijd nieuwsgierig naar de nieuwste mobiliteitsconcepten en -producten.

…wordt blij van:

Slenteren door zijn geliefde stad Haarlem of de nabijgelegen bossen en duinen. Het struinen op antiekmarkten op zoek naar nieuwe juweeltjes voor zijn interieur. Elke borrel in elk willekeurig gezelschap. Een goed en diepgaand gesprek. Shotjes adrenaline, zoals met motorrijden, snowboarden, bungeejumpen en sinds kort ook met duiken.

…is typisch:

Menno is echt van de samenwerking. Hij krijgt enorm veel energie en plezier van samen resultaten boeken. Daarnaast is Menno echt een ideeënbox en probeert hij op een creatieve manier problemen vanuit diverse perspectieven te benaderen. Tenslotte kun je niet om zijn enthousiasme heen; hij heeft energie voor drie!