030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Martijn Elting

Adviseur
T 06 113 325 73

…in een paar zinnen:

Martijn is er één van “als je vandaag doet wat je gisteren deed, krijg je morgen wat je vandaag had”. Met zijn kennis en expertise van nieuwe en duurzame mobiliteit zet hij als een vastberaden en nuchtere teamspeler zijn tanden graag in een flinke uitdaging. Duurzame mobiliteitsoplossingen die écht een bijdrage leveren aan de toekomst van onze samenleving? Martijn zegt het niet alleen, hij past het zelf ook toe. Als persoon is hij open-minded, verbindend, mensgericht en ondernemend. In projecten weet hij van aanpakken en straalt hij veel energie en gedrevenheid uit. En dat vertaalt hij naar verschillende rollen, zoals die van expert, spreker, inspirator, facilitator en verbinder.

 

…wordt blij van:

Beweging, zowel fysiek in de vorm van hardlopen en mountainbiken als figuurlijk van andere mensen en organisaties meenemen. Hij houdt van vergezichten en is nuchter genoeg om realistisch te blijven. Hij loopt voorop en daarmee inspireert en motiveert hij mensen. Hij is een gezinsman en heeft een multiculturele vriendengroep waarmee hij graag op avontuur gaat naar het onbekende.

 

…is typisch:

Een leider, een initiator en iemand met visie die hij vertaalt naar sterke concepten die hij van papier in de praktijk kan brengen. Daarbij heeft en houdt hij gevoel en oog voor ieders belangen en heeft hij een groot inlevingsvermogen. Hij stopt graag zijn positieve energie in jouw vraagstuk om er samen iets moois van te maken.