030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Marjolein van der Stok

Mobiliteitsexpert
T 06 5546 6412

Nieuwe uitdagingen in het werk, verre reizen maken: daar raak ik enthousiast van. Vooral de ontdekkingstocht als ik naar een onbekend land gaat met andere mensen, culturen en omgevingen, geeft mij energie. Bij Syndesmo vind ik deze hang naar iets nieuws, iets spannends terug. U komt mij vooral tegen aan het begin van trajecten. Ik analyseer regelingen van bedrijven en onderzoek hoe het huidige reisgedrag van medewerkers tot stand komt. Ik werk graag met cijfers en analyseer een regeling tot elke komma klopt. Daar heeft u immers het meeste aan. Daarnaast ondersteun ik bij sessies en workshops en werk naderhand de resultaten uit.

Als jonge hond binnen het bedrijf houd ik ervan om met collega’s en klanten te sparren en kritisch te kijken naar vraagstukken. Waarom doen wij dit én vooral, hoe doen wij het? Ik houd ervan om nieuwe programma’s, tools en kennis te ontwikkelen of te ontdekken. Al tijdens mijn studie sociale geografie, hield ik mij bezig met mobiliteit. Dat resulteerde in een thesis over P+R tijdens mijn stage bij &Morgen (waar Syndesmo een bureau mee vormt) en een thesis over OV apps bij de NS.

U kunt mij bellen voor praktische vragen, een frisse blik, informatie over wat er speelt. En als u langskomt op de Mariaplaats, vraag me dan vooral voor een potje tafelvoetbal.