030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Marion Patist

Adviseur
T 06 18 12 49 15

Marion

…in een paar zinnen:

Marion is een buitengewoon gedreven en ervaren mobiliteitsadviseur. Al ruim 20 jaar adviseert zij werkgevers en overheden over de inrichting van slimme en duurzame mobiliteit. Zij verbindt partijen, adviseert hen bij het maken van mobiliteitsplannen en ondersteunt hen bij de uitvoering van maatregelen. Marion is in haar element als ze praktisch en resultaatgericht kan werken aan publieke en private samenwerkingsprojecten. Zo werkte ze de afgelopen jaren mee aan de verbetering van de leefbaarheid en bereikbaarheid van vele steden en bedrijventerreinen. De laatste tien jaar heeft ze zich gespecialiseerd in de fietssector. Ze adviseert bedrijven bij het opzetten van hun fietsbeleid en maatregelen. Ook levert ze een constructieve bijdrage aan fietscampagnes voor overheden, bedrijfsverenigingen en overige stakeholders. Voorbeelden hiervan zijn rij2op5, Park & Bike Leeuwarden, NachtnetFiets Zoetermeer en fiets activeringsprogramma’s binnen de werkgeversaanpak van Leeuwarden, Groningen en Lelystad. Momenteel ondersteunt Marion vanuit het Brabants Mobiliteitsnetwerk de werkgeversaanpak in de steden Breda en Tilburg. Daarnaast werkt ze aan de vele snelfietsroutes in Brabant. Marion weet mensen te enthousiasmeren, activeren en actief betrokken te houden.

…wordt blij van:

Marions passies zijn natuur, kunst en architectuur. In haar vrije tijd reist ze het liefst met haar man, twee honden en de camper door Europa. Ze gaat links waar de gemiddelde toerist rechts gaat, waardoor ze de mooiste plekken ontdekt. Boven op de toppen van de Picos de Europe of in een van de kleine dorpjes aan het Hjørundfjord geniet ze van de rust, ruimte en een goed boek.

…is typisch:

Marion is oprecht geïnteresseerd in anderen. In wat zij denken, doen en ondernemen. Zij verdiept zich in hun vraagstukken en analyseert samen de situatie. Ze zoekt naar motieven en drijfveren om zo de juiste maatregelen te vinden en de wereld een stukje mooier te maken.