030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Marc van der Seijs

Fleet expert
T 06 36324849

‘De leaseauto als arbeidsvoorwaarde heeft zijn beste tijd wel gehad’, ‘werknemers willen vooral een mobiliteitsbudget’, ‘we moeten nu echt iets doen met duurzaamheid’. Zomaar een paar uitspraken die u waarschijnlijk wekelijks zult horen.

Onze mobiliteitsbehoefte en ook ons gedrag zal de komende jaren sterk veranderen als gevolg van maatschappelijke en technische ontwikkelingen. Wanneer begin je? Of beter gezegd: hoe begin je vandaag aan de mobiliteit van morgen? Als projectmanager en inhoudelijk expert binnen Syndesmo ben ik actief om samen met u nieuw mobiliteitsbeleid op te stellen. Ik weet wat opdrachtgevers beweegt op het gebied van duurzaamheid, mobiliteitsoplossingen en het vervullen van de rol als aantrekkelijk werkgever in een veranderende markt. Tenslotte maak ik graag deel uit van het implementatieteam zodat we samen het nieuwe beleid ook echt van het papier af krijgen.

Ik ben creatief en gewend veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en ik heb jarenlange ervaring op het gebied van mobiliteitsvraagstukken vanuit onder andere mijn functie bij diverse leasemaatschappijen. Het is misschien wel daarom dat ik altijd op zoek ben naar de eerste organisatie die de meest aantrekkelijke werkgever wil zijn zónder het aanbieden van die leaseauto. Daarnaast zitten gastvrijheid, dienstverlening en klantbeleving diep in mij geworteld vanuit mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd op zoek naar allerlei nieuwe vormen van creativiteit. Zo stond ik aansluitend op mijn acteerlessen drie dagen op de planken in het theater en repeteren we voor een nieuwe uitvoering. Ook schrijf ik regelmatig blogs over mijn verwonderingen en ervaringen in het dagelijkse leven. Tenslotte ben ik trotse vader van twee zoons die mij elke dag opnieuw inspireren!