030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Marc van der Seijs

Fleetexpert
T 06 36324849

…in een paar zinnen:

Als projectmanager bij Syndesmo is Marc actief om mobiliteit, ruimte en infrastructuur aan te laten sluiten op de huidige maatschappelijke en technische veranderingen. Hij is creatief en gewend veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van mobiliteitsvraagstukken kent Marc zowel de wereld van de werkgever als die van verschillende overheidsinitiatieven op het gebied van bereikbaarheid. Wat hem uniek maakt, is dat hij vanuit zijn achtergrond als ondernemer juist ook de problematiek van werkgevers begrijpt en op die manier diverse belangen goed met elkaar kan verbinden. Hierdoor is Marc breed inzetbaar voor zowel provincies, gemeenten en het Rijk, als voor ontwikkelaars en werkgevers.

…wordt blij van:

In zijn vrije tijd is Marc ook op zoek naar allerlei nieuwe vormen van creativiteit. Zo stond hij – aansluitend op zijn acteerlessen – drie dagen in het theater en volgt hij nu kleinkunst- en cabaretlessen. Graag begeleidt hij als reisleider ook een aantal keren per jaar groepen singles naar mooie zomerse en winterse bestemmingen waarbij hij de kunst verstaat om de deelnemers op een ongedwongen manier te verbinden. Ook schrijft hij regelmatig blogs over zijn verwonderingen en ervaringen in het dagelijkse leven. Tenslotte is Marc trotse vader van twee zoons door wie hij zich iedere dag opnieuw laat inspireren.

…is typisch:

Marc heeft oog voor detail, is soms redelijk eigenwijs en kan op een unieke en respectvolle manier mensen (en organisaties) met elkaar verbinden.