030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Ilse Bink

Adviseur
T 06 183 365 54

…in een paar zinnen:

Ilse is gedreven, leergierig en brengt graag ideeën van verschillende mensen samen. Ze richt zich niet alleen op de inhoud, maar is ook sterk gericht op de verbinding en samenwerking. In teamverband tot nieuwe ideeën komen en zo anderen inspireren. Ilse wil graag dat mensen en goederen zich op een slimme en schone manier kunnen verplaatsen. Samen met betrokkenen zoekt ze naar passende maatregelen en oplossingen. Hiervoor werkt ze samen met gemeenten, bedrijven en gebieden. Ze heeft ervaring met gebiedsmanagement, onderzoek en advies.

…wordt blij van:

Ilse is creatief en vindt het leuk om inhoud visueel inzichtelijk te maken door middel van illustraties. Zo maakt ze gemakkelijk een ingewikkelde boodschap helder en begrijpelijk. In haar vrije tijd doet Ilse aan ultimate frisbee.

…is typisch:

Ilse weet aan de hand van het verhaal van degene die tegenover haar zit de juiste vragen te stellen en de essentie te benoemen. Ze is vrolijk, open en nieuwsgierig. Daarnaast is Ilse echt een ‘mensen-mens’. Ze is altijd begaan met anderen.