030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Fianne Stroeken

Expert Duurzame Inzetbaarheid

‘Wij brengen medewerkers en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging’

Onze focus ligt op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Ik en mijn collega’s van Vitalavie geloven dat medewerkers invloed hebben op hun vitaliteit, energieniveau en toekomst. We moeten allemaal langer doorwerken, maar hoe zorg je er als organisatie voor dat je medewerkers het werk volhouden, met energie en plezier werken en productief zijn?

Wij richten ons op dát wat organisaties en medewerkers (samen) willen bereiken en de manier waarop, en minder op de huidige problematiek. Dit draagt bij aan het gevoel van veiligheid en vertrouwen van medewerkers, de betrokkenheid bij de groeipunten en ambities en het brengt een positieve sfeer rondom alle activiteiten. Wij prikkelen en stimuleren de intrinsieke motivatie van medewerkers om zelf verantwoordelijkheid te nemen en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dit doen wij met behulp van meetinstrumenten, scans, workshops, trainingen en begeleiding van individuen, teams en organisaties.

Wij bieden altijd een traject op maat, toegespitst op jouw organisatie. Met gedegen kennis, valide instrumenten, een frisse blik, een dosis plezier en veel enthousiasme. Van klanten horen wij dat het bewustzijn bij medewerkers over hun vitaliteit is toegenomen; medewerkers zich energieker voelen; het stressniveau daalt en het ziekteverzuim afneemt.

Samen met Syndesmo organiseerde ik met plezier een SynLab over vitaliteit en in samenwerking met Syndemo en &Morgen geef ik regelmatig presentaties over het thema vitaliteit in samenhang met mobiliteit.

Kijk voor meer info op vitalavie.nl.