030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Fianne Stroeken

Expert Duurzame Inzetbaarheid

‘Versterken, vitaliseren en verankeren’

Onze focus ligt op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Wij geloven in amplio of amplitie: het versterken van alle positieve aspecten van medewerkers die aan het werk zijn zoals veerkracht, energie, werkplezier, productiviteit. En dat is breder dan preventie. We moeten allemaal langer doorwerken, maar hoe zorg je er als organisatie voor dat je medewerkers het werk volhouden, met energie en plezier werken en productief zijn?

Wij richten ons op dát wat organisaties en medewerkers (samen) willen bereiken en de manier waarop, en minder op de huidige problematiek. Dit draagt bij aan het gevoel van veiligheid en vertrouwen van medewerkers, de betrokkenheid bij de groeipunten en ambities en het brengt een positieve sfeer rondom alle activiteiten. Wij prikkelen en stimuleren de intrinsieke motivatie van medewerkers om zelf verantwoordelijkheid te nemen en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dit doen wij met behulp van meetinstrumenten, scans, workshops, trainingen en begeleiding van individuen, teams en organisaties.

Wij bieden altijd een traject op maat, toegespitst op jouw organisatie. Met gedegen kennis, valide instrumenten, een frisse blik, een dosis plezier en veel enthousiasme. We denken mee hoe je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in je organisatie kunt verankeren. Geen eendagsvlieg maar duurzaam effect, daar gaan we voor. Door te evalueren en kijken hoe je kunt optimaliseren kan de organisatie zelf verder aan de slag. Van opdrachtgevers horen wij dat het bewustzijn bij medewerkers over hun vitaliteit is toegenomen; medewerkers zich energieker voelen; het stressniveau daalt en het ziekteverzuim afneemt.

Samen met Syndesmo organiseerde ik met plezier een SynLab over vitaliteit en in samenwerking met Syndemo en &Morgen geef ik regelmatig presentaties over het thema vitaliteit in samenhang met mobiliteit of proberen we fietsstimulatie te realiseren in een prikkelende campagne.

Kijk voor meer info op buroamplio.nl of mail naar fianne@buroamplio.nl