030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Dimitri Pouwels

Mobiliteitsexpert
T 06 118 42 033
Geboren, opgegroeid en woonachtig in het zuiden van Nederland. Dat is niet alleen te merken aan mijn tongval maar ook aan mijn Bourgondische instelling. Ik vind gezelligheid en genieten erg belangrijk, ook in mijn werk. Wanneer je geniet van wat je doet, levert dit een beter proces en product op.

 

Binnen &Morgen kom je mij tegen in een grote diversiteit aan projecten. Ik ben communitymanager bij bmn, werk hard aan een vertragingsvrij Amsterdam in 2020 voor BREIKERS en ben betrokken bij diverse werkgeversopdrachten. Als verkeerskundige met een minor in change management combineer ik deze twee onderwerpen in een breed scala van projecten.

 

‘Dit moet toch makkelijker kunnen?!’ Dat is een van mijn lijfspreuken. Ik hou van helder taalgebruik en kom graag snel ter zake. Ik geloof in succes door te proberen en te doen. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

 

In mijn vrije tijd rij ik graag motor en hou ik mij bezig met vrijwilligerswerk zoals de organisatie van een meerdaags punk- en metalfestival (Jera on Air) in mijn geboorteplaats Ysselsteyn. Een uitdagende klus waar ik veel van blijf leren!
Ook ben ik nog met veel plezier actief bij werkgevers waar ik tijdens mijn studententijd al voor werkte. Hierdoor kun je me ook nog tegenkomen als taxichauffeur of privéchauffeur.