030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

DaanZegwaart

Adviseur
T 06 25 40 29 00

Daan

…in een paar zinnen:

Als stadsgeograaf is Daan voortdurend bezig met de ruimte om zich heen en hoe deze zo efficiënt, duurzaam en aantrekkelijk mogelijk ingevuld kan worden. Het betrekken van de eindgebruiker is hierbij erg belangrijk. De afgelopen jaren heeft Daan ervaring opgedaan in de wereld van Mobility as a Service (MaaS) en deelmobiliteit. Binnen de mobiliteitswereld ziet Daan een enorme uitdaging in gedragsveranderingstrajecten. Mobiliteitsgedrag is gewoontegedrag, maar door mensen op een juiste manier te informeren, enthousiasmeren en inspireren kunnen we toewerken naar een duurzamer mobiliteitssysteem.

…wordt blij van:

Sport, zowel om te doen als om te volgen. Daarbij komt Daans competitieve aard goed van pas. Vaak te vinden op de racefiets, op het voetbalveld of op de tennis-, of padelbaan. Na het sporten geniet hij van lekker koken en eten en een goed cabaretprogramma.

…is typisch:

Betrokken, enthousiast en een beetje eigenwijs. Met een goede dosis humor krijgt Daan in de mobiliteitswereld, waarin je met veel stakeholders samenwerkt, veel voor elkaar.