030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Chiel te Riele

Adviseur
T 06 22 22 58 07

In een paar zinnen:

Van jongs af aan word ik al blij van het spelen met auto’s. Dat zorgde ervoor dat ik koos voor de studie Automotive Engineering. De opgedane brede (technische) kennis zette ik in bij verschillende functies in de diverse bedrijven waarvoor ik de afgelopen jaren werkte. Van grote multinational tot kleinere private onderneming. En de laatste jaren bij het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland als inkoper en contractmanager mobiliteit. Met mijn frisse blik, sensitiviteit en open houding help ik organisaties bij moeilijke veranderingen op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid, kostenbewustwording en hybride werken.

Wordt blij van:

Met het gezin op pad, lekker de natuur in en de wereld om ons heen ontdekken. We nemen dan met regelmaat een afvalzak en een prikstok mee om onderweg zwerfvuil te verzamelen. Ik geniet ook van lekker eten met familie of vrienden. En als er dan nog tijd over is, word ik blij van het verbeteren van ons huis of het opknappen van mijn hobbyauto.

Is typisch:

Ik ga een uitdaging niet uit de weg en ontdek graag nieuwe dingen. Verder heb ik zoals gezegd een passie voor auto’s en volg ik de technologische ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit op de voet.