030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Arjen Lok

Mobiliteitsadviseur
T 06 467 160 43

Passie

Een passie voor auto’s had ik altijd al, vandaar dat ik daar ook mijn werk van maakte. Begonnen als monteur van bedrijfswagens werkte ik mij op tot chef werkplaats. In die functie vroegen bedrijven mijn steeds vaker hen te helpen om problemen op te lossen en hen te adviseren. Erg leuk werk, zeker omdat ik daarin mijn passie voor auto’s kon delen. Vandaar dat ik overstapte naar de ANWB om hun wagenpark te beheren. De diversiteit van hun wagenpark sprak me erg aan, maar ook de uitdaging om het efficiënter te maken en te verduurzamen.

Wagenpark

Als wagenparkbeheerder bij de ANWB had ik veel contact met importeurs, leasemaatschappijen en andere bedrijven met grote wagenparken. Steeds vaker vroegen vooral andere bedrijven mijn advies over operationele zaken en het verduurzamen van hun wagenpark. Daarop besloot ik om zelfstandig ondernemer te worden want het adviseren en helpen van zeer verschillende bedrijven op wagenparkgebied vind ik het leukste wat er is. Dat is dan ook wat ik via Syndesmo doe.

Revolutie

Mobiliteit zal de komende jaren enorm gaan veranderen, naar mijn idee staan we echt aan de vooravond van een revolutie. Dat ik de komende jaren mijn passie hierin kwijt kan, staat voor mij wel vast. Het zal verder niemand verbazen dat ik mijn vrije tijd onder andere besteed aan auto’s, autosport en het fotograferen daarvan.