030 25 23 929       Stadsplateau 5, Utrecht

Syndesmo Academy

Welkom bij de Syndesmo Academy

Als professional weet jij als geen ander dat de wereld van mobiliteit volop in beweging is. De roep om modern en flexibel mobiliteitsbeleid wordt steeds luider. Duurzamer en bewuster kiezen waar je werkt en hoe je reist. Optimaliseren van je wagenpark. Medewerkers anders laten reizen… Of je een starter bent of een oude rot: vergroot je vakkennis bij de Syndesmo Academy. Zo blijf je relevant! 

Leer van de experts in zakelijke mobiliteit 

Wij van Syndesmo geloven dat slimmer en duurzamer werken en reizen goed is voor je bedrijf, je medewerkers en de samenleving. Mobiliteit is geen hindernis maar juist een hulpmiddel om je bedrijfsdoelen te realiseren. Dat vergt anders denken over mobiliteit: rethinking mobility, en dát doen wij al 10 jaar. Onze kennis en visie delen wij graag met jou als professional. Dat doen we via onze adviezen en projecten én via onze Academy. 

Leer waar en wanneer jij dat wil

Zelf aan de slag

Jij beslist graag zelf hoe en waar je je vakkennis aanvult. Thuis of onderweg. Kijkend, lezend of luisterend. Gratis en overal toegankelijk:

Inspiratiepapers
Podcasts
Webinars

Volg een Masterclass

Je bent benieuwd naar de ervaringen van andere professionals. Schuift graag aan bij experts voor nieuwe inzichten.


Training op maat

Jij wil de kennis over specifieke onderwerpen vergroten. Bij je collega’s of je klanten. Online, intern of on tour: altijd aanbod op maat!

Collegetours
Trainingen

Waar verdiep jij je in?

Mobiliteitsbeleid

Enkele voorbeelden van ons aanbod: 

Fietsbeleid

Enkele voorbeelden van ons aanbod: 

Hybride werken

Enkele voorbeelden van ons aanbod: 

Wagenpark

Enkele voorbeelden van ons aanbod: 

Leer ons kennen!

De Syndesmo Academy is er voor jou. Wil je graag een training op maat? Of wil je een Academydag volgen? Neem contact op met Marc van der Seijs, dan bespreken we jouw leerwensen.