+31 (0)30 25 23 929       Mariaplaats 4b, Utrecht

7 maart: Synlab Vitaliteit en mobiliteit

Een vitale werknemer is gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Maar werken aan vitaliteit kan ook een belangrijke bijdrage leveren aan minder file, het oplossen van parkeerproblemen en betere bereikbaarheid.

Om meer zicht te krijgen op de samenhang tussen vitaliteit en mobiliteit organiseren we woensdagmiddag 7 maart een Synlab hierover in ons kantoor in Utrecht. Tijdens deze kleinschalige bijeenkomst deelt een selecte groep werkgevers kennis over en ervaringen met vitaliteit en mobiliteit, in een open en prettige setting.

Slim combineren
We kennen allemaal de fietsstimuleringsprogramma’s die ook een bijdrage leveren aan het vergroten van de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers. Maar er zijn meer mogelijkheden waarbij andere manieren van reizen kunnen bijdragen aan een fitte organisatie. Binnen veel organisaties is het een zoektocht om vitaliteit en mobiliteit slim te combineren. Mogelijk zijn de beschikbare budgetten voor deze verschillende onderwerpen te stapelen en de doelstellingen te combineren.

Delen is vitaal
Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die het vitaliteitsbeleid binnen de organisatie vormgeeft. De focus van deze bijeenkomst ligt op het delen van ervaringen, concrete handvatten geven en het bieden van inspiratie via praktijkvoorbeelden.  Met elkaar vinden we antwoorden op de vraag: hoe zorg je ervoor dat vitaliteit en slimme mobiliteit hand in hand gaan?

Programma
14.45 – 15.00 Inloop
15.00 – 15.30 Casus: Zalsman vertelt hoe zij Vitaalste Bedrijf van
Nederland zijn geworden
15.30 – 16.00 Hoe creëer je een fitte organisatie? Vitalavie en Syndesmo
16.00 – 17.30 Discussie en uitwisselen ervaringen
17.30 – 18.00 Borrel

Aanmelden
Ben je nieuwsgierig naar wat aandacht voor vitaliteit en mobiliteit je organisatie kan opleveren? Meld je aan via Ruud.de.Groot@syndesmo.nl! Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reageer dus snel. Kun je zelf niet op 7 maart? Een collega of andere relatie is natuurlijk ook meer dan welkom!

Graag tot 7 maart!
Fianne Stroeken (Vitalavie)
Ruud de Groot en Arnold Helfrich (Syndesmo)

 

Meld u nu aan voor de
Syndesmo-nieuwsbrief