+31 (0)30 25 23 929       Mariaplaats 4b, Utrecht

Syndesmo brengt beweging

Mobiliteit en verandering. Syndesmo brengt beweging bij mobiliteits- en bereikbaarheidsvraagstukken van organisaties. Vernieuwing, praktische oplossingen én samenwerking met relevante stakeholders staan centraal. Hiermee leveren wij een bijdrage aan beter presterende organisaties.

Mobiliteits- en veranderexperts

Een tikje eigenzinnig. Concreet en pragmatisch (no nonsens) en dromers tegelijkertijd. Aanpakkers en doorpakkers. Opdrachtgevers ervaren ons als professioneel en impactvol. Als een club die veel werk verzet, gedegen kennis heeft van mobiliteit en verandering en zich écht verdiept in de reiziger/medewerker.

De kracht van verbinden

We houden ons bezig met (complexe) veranderopgaven met veel spelers en uiteenlopende belangen. Met mobiliteit en verandering. Dit doen we op verschillende niveaus. Strategieontwikkeling om ruimte te scheppen voor een gedeeld perspectief. Het tot stand brengen van duurzame relaties tussen stakeholders. Het organiseren van projecten en veranderingen zodat het lukt om samen succesvol tot resultaten te komen.

We opereren vanuit vraag en behoefte – en werken vanuit een gedeeld belang naar oplossingen. Dit doen we altijd samen met betrokkenen. We maken gebruik van de energie van anderen, waardoor we impact kunnen maken. Zodat we met minder méér bereiken. We brengen beweging, energie of richting. Met als vertrekpunt altijd een duurzame oplossing of (gedrags)verandering. En onze collega’s van &Morgen doen hetzelfde: voor overheden.

Onze netwerkpartners

Partners

Regelmatig werken we samen met andere bureaus. Zoals Breinbereiders (voor specialistische kennis van de werking van het brein), JongeHonden (voor de betere junior en medior projectondersteuning met een bite), Winkwaves (social intranet bouwers) en Vitalavie (voor passie en vitaliteit op de werkvloer).

&Morgen en Syndesmo: een sterke combinatie

Wij vormen één bureau met onze collega’s van &Morgen. Syndesmo  helpt organisaties met hun uitdagingen op het gebied van mobiliteit en verandering; &Morgen doet hetzelfde voor overheden. Wat u daar als werkgever aan hebt? Veel! Wij spreken ook de taal van de overheid, kennen de maatschappelijke ontwikkelingen én weten wat we voor u kunnen bereiken. Lees verder>

Onze kennis delen we graag met u – op verschillende manieren

    • Kennisportal
      U krijgt als opdrachtgever kosteloos toegang tot onze uitgebreide en dynamische kennisportal Werken & Reizen. Openbare informatie vindt u op onze site slimmeropweg.nl: dé landelijke kennisbank voor werkgevers.
    • Synlabs
      Als relatie bent u welkom bij onze Synlabs. Tijdens deze prikkelende bijeenkomsten ontmoet u vakgenoten, u kunt ervaringen uitwisselen en u doet nieuwe kennis op dankzij verrassende sprekers.

Werken bij Syndesmo

Werken bij Syndesmo is uitdagend. We stellen hoge eisen aan onze mensen, maar daar staat veel tegenover:
ruimte om lef te tonen, om fouten te maken, om nieuwe dingen te proberen, om te ondernemen.

Utrechtse binnenstad

Onze thuisbasis is aan de Mariaplaats in de Utrechtse binnenstad. Een fijne plek waar we elkaar ontmoeten, waar we werken (als we niet bij onze opdrachtgevers zijn), samen lunchen en ons dagelijkse potje tafelvoetbal spelen.

Ook nemen we de tijd om leuke dingen met elkaar te doen. Ons team is een mix van seniors met een stevige reputatie, betrouwbare mediors en high potentials.

Kom je bij ons werken?

Open sollicitatie

Syndesmo staat open voor

nieuw talent

open sollicitaties welkom

Interesse?

Mail dan een korte motivatie met CV naar Ruud de Groot. Je mag je motivatie ook in de vorm van een filmpje of op een andere wijze mailen. Vinden wij je open sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ruud de Groot (06 55 32 07 43).

 

Afstudeerders en stagiairs

Wij hebben regelmatig plaats voor afstudeerders en stagiairs. Doe je een studie op het gebied van verkeer & vervoer, mobiliteitsmanagement of communicatie? Laat ons weten wat je bij ons verwacht te kunnen leren én welke bijdrage je denkt te kunnen leveren. Studeer je een andere discipline en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren? Mail ons gerust!
We zijn voorzien tot najaar 2018, daarna hebben we weer plek.

...Of bekijk de vacatures bij onze collega's van &Morgen

Bekijk hier de vacatures voor een Medior Adviseur Mobiliteitsmanagement.

Meld u nu aan voor de
Syndesmo-nieuwsbrief