+31 (0)30 25 23 929       Mariaplaats 4b, Utrecht

Masterclass “Slim omgaan met mobiliteit”

De komende vijf jaar verandert er meer op het gebied van mobiliteit dan de afgelopen 25 jaar.

Wat betekent dit nu voor u als professional en waar raken deze veranderingen en ontwikkelingen uw werkveld? Hoe kan uw bedrijf profiteren van de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van smart mobility? Hoe kom ik in het woud van mogelijkheden tot nieuw beleid? Medewerkers willen meer flexibiliteit en vinden status steeds minder belangrijk. U zult steeds vaker arbeidsvoorwaarden op maat moeten maken. Kan ons wagenpark flexibeler en welke mogelijkheden biedt een mobiliteitsbudget?

Al deze ontwikkelingen en meer hebben invloed op uw werkveld als professional. In de praktische en op maat gesneden Masterclass “Slim omgaan met mobiliteit” van Syndesmo krijgt u verdieping in actuele onderwerpen, trends en de laatste ontwikkelingen.

Ervaringen van deelnemers aan vorige masterclasses

Kleine groepen, een praktisch en op maat gesneden programma, goede experts en veel ruimte voor onderlinge uitwisseling kenmerken de masterclasses. Vooral de valkuil om toch maar iets te gaan doen zonder dat je goed weet waarom en de noodzaak van het organiseren van draagvlak waren voor de deelnemers belangrijke eye-openers.

“Aan het einde van de dag was ik op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en nam ik handvatten en ideeën mee naar huis voor een mobiliteitsbeleid dat klaar is voor de toekomst” aldus één van de deelnemers. “

“Ik kreeg goede argumenten mee waarmee ik mijn collega’s kon overtuigen om aanpassingen te doen in onze reiskostenregeling en mobiliteitsbeleid en tips hoe wij dit als organisatie het beste kunnen aanpakken”

Programma

Op het programma staan onder meer de volgende onderwerpen:

 • Trends en ontwikkelingen,
 • Smart Mobility
 • Mobiliteitsbudget; do’s en dont’s
 • Verduurzaming
 • Private Lease, IFRS, Autodelen
 • Hoe verander ik het reisgedrag van mijn medewerkers?
 • Nieuw Mobiliteitsbeleid; hoe pak ik dat aan?

We sluiten de dag af met een vlucht in de Boeing 737 flightsimulator waar u, na instructies van een piloot, de stuurknuppel zelf in handen heeft.

Praktische details

 • Donderdag 30 november
 • Locatie: oude verkeerstoren, Stationsplein ZW 602, Schiphol-Oost
 • Tijd: 9.30 – 16.30 uur.
 • De deskundigen tijdens de masterclass zijn Jos Hollestelle en Marc van der Seijs
 • Volgende masterclass: nog niet bekend

aanmelden

Meld u nu aan voor deze praktische, interactieve en no-nonsense masterclass. Vermeld daarbij uw naam, functie en bedrijfsnaam. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

 

 

5 Oktober: Synlab Elektrisch Vervoersbeleid

Elektrisch rijden: welke laadpaal is het beste, hoe zorgen we voor een optimale bezetting van de laadpalen en wat moeten we doen om aan te sluiten bij de toekomst van elektrisch en hybride rijden? Vragen die we veel tegenkomen bij onze klanten. Daarom organiseren we 5 oktober het Synlab Elektrisch Rijden in Utrecht. Tijdens deze kleinschalige bijeenkomst deelt een selecte groep werkgevers kennis over en ervaringen met elektrisch rijden, in een open en prettige setting. We zoomen met name in op de laadinfrastructuur waarbij we de resultaten van onze benchmark over laadvoorzieningen als leidraad gebruiken.

aanmelden

Meld u nu aan voor deze praktische, interactieve en no-nonsense masterclass. Vermeld daarbij uw naam, functie en bedrijfsnaam. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Meld u nu aan voor de
Syndesmo-nieuwsbrief