+31 (0)30 25 23 929       Mariaplaats 4b, Utrecht

Fleet review

Syndesmo geeft u inzicht in uw wagenpark

Krijg grip op uw mobiliteitskosten

In uw jaarlijkse mobiliteitsuitgaven staan de kosten van uw wagenpark op zeker in de top 5. Deze kosten kunnen door verschillende oorzaken ook nog eens behoorlijk oplopen tijdens de looptijd van het contract. Inzichten via uw leveranciers zijn vaak beperkt, flexibiliteit is niet altijd mogelijk of wenselijk, brandstofkosten lopen vaak uit de pas en een gedegen advies over de juiste keuzes blijft vaak uit. Daarnaast kan het gedrag van uw berijder de dagelijkse kosten zowel positief als negatief aanzienlijk beïnvloeden.

Oog voor mensen

Wat u vraag of behoefte ook is, dít mag u altijd van ons verwachten: iemand met inhoudelijke deskundigheid én met veel oog voor de mensen én het proces. Iemand die mensen met elkaar verbindt en niet alleen uitgaat van het hoofd maar juist ook van het hart. Een doorpakker, die streeft naar resultaat en zorgt voor beweging binnen uw organisatie.

Fleet Review

Met de Fleet Review ontvangt u van Syndesmo een grondige analyse van uw wagenpark zodat u de juiste (onafhankelijke) keuzes kunt maken. Wij adviseren u onder andere over uw autoregeling, de autokeuze, contractkeuzes maar ook hoe gaat u om met hybride en volledig elektrische voertuigen in uw autoregeling? Wij sporen zichtbare en niet-zichtbare kosten op. Samen met u maken we inzichtelijk welk reisgedrag welke kosten met zich mee brengt, laten we u zien hoe u daarop kunt anticiperen en welke verantwoordelijkheden u kunt neerleggen bij uw berijder. Natuurlijk beoordelen wij uw wagenpark ook op duurzaamheid en geven we u inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen. Tenslotte adviseren wij u ook over de tevredenheid van uw berijders aangezien belangrijke keuzes grote impact kunnen hebben hierop. Neem voor een eerste gesprek contact op met Marc van der Seijs

Meld u nu aan voor de
Syndesmo-nieuwsbrief