+31 (0)30 25 23 929       Mariaplaats 4b, Utrecht

25 april SynLab: De duurzame stroming van Waterschappen

Op 25 april organiseert Syndesmo samen met diverse waterschappen een SynLab. Tijdens deze bijeenkomst bekijken we met verschillende Waterschappen de uitdaging rondom de verduurzaming van dienstreizen en woon-werkverkeer.

Als antwoord op het klimaatakkoord van Parijs, heeft de Unie van Waterschappen zich verbonden aan het doel om als eerste overheid energieneutraal te worden. Het tekenen van de Green Deal Energie, met als streven het opwekken van meer duurzame energie en minimalisering van de ecologische footprint gedurende de komende jaren, is de eerste stap in deze richting.

De verduurzaming van dienstreizen en woon-werkverkeer is één dan de belangrijkste instrumenten die de Waterschappen inzet om dit doel te realiseren. De vraag daarbij is hoe de mobiliteit in te richten zodat deze zowel duurzaam als werkbaar is.

Tijdens dit SynLab zoomen we, naast de actuele trends en ontwikkelingen, ook in op de uitdagingen waar de Waterschappen voor staan. Waterschap Rivierenland vertelt over het traject dat ze tot nu toe doorliepen en de uitdagingen die ze tegenkwamen.

De kleinschaligheid en gerichtheid van dit SynLab biedt iedereen de ruimte om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

 

Praktische details

  • Datum: Woensdag 25 april
  • Locatie: Mariaplaats 4B, Utrecht
  • Tijd: 15.00 – 18.30 uur (inloop vanaf 14.30)
  • Deskundigen tijdens dit Synlab: Waterschap Rivierenland en mobiliteitsdeskundige Ruud de Groot

aanmelden

Meld je nu aan voor deze praktische en interactieve Synlab. Vermeld daarbij je naam, functie en bedrijfsnaam. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plaatsen is door de kleinschalige setting beperkt. Reageer dus snel. Kun je zelf niet komen? Een collega of andere relatie is natuurlijk ook meer dan welkom!